< Terug naar alle leden

ASK Romein Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

ASK Romein is een bedrijvengroep met vestigingen in België en Nederland en een internationale afzetmarkt. Vanuit onze vestigingen in Roosendaal (NL), Katwijk (NL), Sluiskil (NL) en Malle (BE) werken we bouwprojecten uit van A tot Z en realiseren we complexe staalconstructies in binnen- en buitenland. Vanaf het prille moment van een eerste ontwerp tot en met de realisatie op de bouwplaats denken wij mee met onze klant. We engageren ons voor partnerships op lange termijn en hoe vroeger we bij een project aan tafel schuiven, hoe groter onze toegevoegde waarde. In onze vestigingen te Vlissingen (NL) en Middelburg (NL) worden hoogwaardige staalconstructies geproduceerd welke door de ligging aan open water ook zeer groot van afmeting kunnen zijn. Waar nodig versterken onze zusterbedrijven elkaar.

ASK Romein is een aannemer met een stabiel fundament en een klantgerichte bedrijfscultuur. We werken vanuit onze creatieve design- en engineeringsafdelingen en zetten in op eigen projectteams voor productie en uitvoering.

Alle medewerkers van ASK Romein delen een gezamenlijk DNA, een bundel van kwaliteiten die bepalend zijn voor ons succes. Wij noemen dit het K3-model: Kennis, Kunde en Kwaliteit.

Dit DNA is de kurk waarop wij drijven. Alle aandacht is erop gericht om deze waarden uit te dragen, te behouden en waar mogelijk te versterken. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een context te creëren waarin onze medewerkers op hun best presteren en meedenken in functie van groei. De organisatie dient breed gedragen te worden als zij wil groeien, intern en extern. We trekken de lijn dan ook door naar andere zaken, zoals de heldere manier waarop we naar buiten treden, met een eigen identiteit en een herkenbare huisstijl. Ook daarin ligt ons DNA, de basis voor ons succes.

ASK Romein heeft een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van Design en Build. Kiest u voor deze bouwteam-formule, dan bespaart u heel wat tijd en komt u niet voor verrassingen te staan. U komt met uw basisidee en enkele vereisten en onze gespecialiseerde ingenieurs en calculators vertalen dit naar een prijstechnisch en optimaal uitvoeringsplan. Wij werken structureel en transparant en betrekken u in het bouwproces, vanaf het prille begin tot en met de definitieve oplevering. Voor onder andere De Kraker, Ghelamco Gent, Katoen Natie en Prologis passen wij met succes deze bouwteam-formule toe.


Contactgegevens
Belder 80
4704 RK Roosendaal
T: 0165 750 300
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 6
Jaaromzet: > €5.000.000