< Terug naar alle leden

PRO-SCOPE Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Pro-Scope B.V. helpt bedrijven, instellingen, managers en ondernemers om hun doelen vast te stellen en om deze sneller te behalen. Afhankelijk van de vraag doen wij dit door middel van coaching, trainingen en managing. In tegenstelling tot de werkwijze van traditionele advies- of coachingbureaus ben jij als opdrachtgever(s) zelf leidend in de weg naar de oplossing van het probleem. Je wordt tijdens dit proces bijgestaan door een of meer Pro-Scope adviseurs in de keuze voor de juiste richting en de concrete stappen naar het doel.

De volgende stap zetten als management team? Is er onvoldoende motivatie binnen de organisatie? Is er iets mis met de communicatie, de dynamiek of de cultuur? Zijn de verantwoordelijkheden niet duidelijk? Wil je groeien als ondernemer of als team? Ontbreekt een duidelijke focus of missie? Sta je voor een moeilijke zakelijke beslissing?

Kortom: ben je vastgelopen en op zoek naar de volgende stap? Of moeten dingen snel anders? Dan is het tijd om contact op te nemen.

Wil je meer weten over het team dat achter Pro-Scope staat? Of wil je kennis maken met de SCOPE-methode die wij hanteren bij al onze trainingen, coaching en managing projecten? Dan biedt deze website uitgebreide informatie.

Zoals ieder zichzelf respecterend bedrijf hebben wij ook onze missie en visie onder woorden gebracht. Maar eigenlijk willen wij je liever (digitaal) ontmoeten om jouw situatie te bespreken. Daar gaat het tenslotte om!

Hier vind je trouwens ter oriëntatie alles over onze werkgebieden.

Als je liever direct met ons in contact wilt komen, dan kan dat natuurlijk ook!


Contactgegevens
Molenstraat 34
4201 CX Gorinchem
T: 0184-743333
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -