< Terug naar alle leden

KK Laboratories Branche: Lifestyle en retail, Beauty

Bedrijfsomschrijving

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige schoonheids- en hygiëneproducten, bedachten Menno en Frits Kuijzer in 2018 een unieke desinfecterende formule. Het resultaat? HANDMIST, the luxury handspray.

Beschermt en verzorgt
HANDMIST is een luxe handspray die je handen beschermt en verzorgt als geen ander, aangevuld met een heerlijk parfum. Ondertussen beschermt de bewezen en gepatenteerde Desinfact® active oxygen technologie direct tegen 99,999% van alle bacteriën, virussen en schimmels.

Stijlvol en praktisch
Wij vinden dat product en design perfect in balans moeten zijn. Daarom hebben we voor HANDMIST gekozen voor een stijlvol design, dat ook lang meegaat. Is de flacon leeg? Geen zorgen. Je verwisselt deze namelijk eenvoudig met een nieuw exemplaar in een geur naar keuze. Zo hoef je de luxe aluminium twistfles niet opnieuw aan te schaffen.

Onze visie
De beste producten ter wereld zijn ontstaan uit een diepe wens. Uit verrassing en soms zelfs uit frustratie van het nog niet bestaan van een product. Onze productontwikkeling begon met de wens om de beste huidverzorgingsproducten, producten die je inspireren en beschermen, lang mee te laten gaan. Producten die niet alleen goed zijn voor de looks of de status, maar die onderdeel worden van je dagelijkse verzorgingsroutine en die steeds weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Wij doen er alles aan om mooie huidverzorgingsproducten te creëren die het beste van jezelf laten zien én je gelukkig te maken.

Al onze producten zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.


Contactgegevens
Graafsebaan 139
5248 NL Rosmalen
T: 073-6147715
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -