< Terug naar alle leden

Bright Software Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

BRIGHT Software B.V. ontwikkelt bedrijfssoftware en is gespecialiseerd in toepassingen voor de agrarische sector. Met onze software en diensten kunnen we onze klanten een oplossing bieden die aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Onze klanten zijn voornamelijk toeleveranciers en afnemers binnen de agrarische sector. Hierbij moet u denken aan veehandelaren, verzamelcentra, integraties, mengvoerbedrijven en mesterijen. Maar ook dierenartspraktijken en slachterijen maken gebruik van onze software.

Totale software oplossing
Door een snel veranderende omgeving is automatisering voor agrarische ondernemers onmisbaar. BRIGHT Software kent de agrarische sector als geen ander en weet hoe software het beste aansluit bij de praktijk en het bedrijfsproces. Samen met de klant wordt het bedrijfsproces in kaart gebracht, op deze manier kan een totaal oplossing gerealiseerd worden.

De programma's van BRIGHT Software zijn toegespitst op administraties van leveranciers en afnemers in de agrarische sector. Onze pc pakketten zijn volledig geïntegreerd. Er is in grote mate uitwisseling mogelijk met andere toepassingen zoals het melden bij het RVO, diernummers exporteren naar Excel, facturen direct per e-mail versturen, betaalbestanden aanmaken, etc.

Naast onze PC software ontwikkelt BRIGHT Software ook programma’s voor mobiele apparaten. Denk hierbij aan applicaties voor medicijnregistratie, of het kunnen scannen van diernummers. Onze applicatie kunnen op de meeste Android apparaten worden toegepast, zoals de gebruikelijke smartphones maar ook tal van verschillende barcode of RFID scanners.

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken, ook BRIGHT Software maakt al langere tijd gebruik van online software door middel van een Portaal. BRIGHT Software biedt al veel van haar programma's aan in het BRIGHT-Portaal, dit zal in de toekomt nog verder worden uitgebreid. In het linker menu ziet u de programma's die momenteel al beschikbaar zijn. Naast de standaard programma's is ook maatwerk mogelijk.

Naast al onze verschillende software programma's biedt BRIGHT Software ook verschillende soorten hardware aan. Hardware die wordt aangeboden is geschikt voor dier registratie, wegen en sorteren. De hardware die wordt aangeboden is zorgvuldig getest in de praktijk.

BRIGHT Software is gespecialiseerd in het maken van software. Veelal komen standaard applicaties niet tegemoet aan uw specifieke eisen en wensen. Om toch uw specifieke bedrijfsproces te kunnen automatiseren, kan BRIGHT Software u helpen met maatwerk.


Contactgegevens
Deusonelaan 15
5087 AL Diessen
T: 013-5045004
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -