< Terug naar alle leden

BeverageBoosters Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Raise Your Glass, Raise Your Sales

Er zijn verschillende constructies mogelijk binnen BeverageBoosters, een aantal klanten kiezen er bijvoorbeeld voor om al onze diensten te gebruiken, dit houdt in dat we beginnen met de receptontwikkeling en het produceren van de drank, vervolgens ontwerpen we een etiket en zoeken we een gepaste fles uit naar wens, dan leveren wij de nieuwe drank af bij de klant en kunnen we ons netwerk aan gaan slingeren om verkooppunten te gaan genereren.

Onze missie is om iedereen binnen de drankensector te mogen gaan ondersteunen, we hebben een jong en dynamisch team vol gedreven accountmanagers en vakmensen, kortom niks zou ons meer in de weg moeten staan!

Onze diensten
SALES
Wij vergroten de afzetmarkt voor onze partners/klanten, dit doen we door nieuwe verkooppunten te genereren door heel het land.

KADOVERPAKKINGEN
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een kadoverpakking te laten ontwikkelen wat perfect past bij hun product.

DESTILLEREN
Voor het laten produceren van je eigen drank moet je bij ons zijn!. Samen met Sterkstokers bieden we de mogelijkheid uw eigen drank te laten produceren met uw unieke recept en design.

RELATIEGESCHENKEN
Wij voorzien vele bedrijven en instanties van hun relatiegeschenken en kerstpakketten. Benieuwd wat we voor uw onderneming kunnen doen?

Wie zijn wij?

2 jonge ondernemers genaamd Merlijn Stieger en Gidi de Kort met ruime ervaring binnen de sales en een groot netwerk binnen de drankensector.
Beverageboosters is opgericht om samen met hun partners de markt te veroveren.

Waarom BeverageBoosters?
BeverageBoosters kan momenteel hun klanten helpen op alle fronten, ze luisteren aandachtig naar de wensen van hun klanten en bespreken vervolgens de mogelijkheden. Daarna doorlopen zij samen met u als klant het gehele traject.

Werkwijze
Stap 1
Ontwikkelen en produceren van het product

Stap 2
Ontwerpen etiket/verpakking en uitkiezen van de fles

Stap 3
Aflevering van het eindproduct

Stap 4
Verkoop van het eindproduct


Contactgegevens
Wijkevoort 14
5032 PG Tilburg
T: 06-24511800
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -