Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/bannercheck.cshtml)
< Terug naar alle leden

The Movement Branche: ICT & Telecommunicatie, Internetbureau

Bedrijfsomschrijving

Je producten koppelen aan jouw potentiële klanten kost energie, energie die je als ondernemer in overvloed hebt, maar helaas niet oneindig is. Gelukkig barsten wij ook van energie, met een jarenlange ervaring in de sales sector en een technisch-economische insteek hebben we ambities van formaat en ambities die passen bij jouw onvermoeibare ondernemingszin.

Onze kernwaarde
Deze kernwaarden zijn de drijfveren van ons bedrijf. Ze laten zien waar wij voor staan en geven een kijk in onze bedrijfscultuur. Zo hebt u een beeld van onze belangen en werkwijze.

Klantgericht
Bij ons staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij de beste service krijgt en daarom gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Van ons kun je een vlotte, doordachte en gepersonaliseerde reactie verwachten. Wij denken met jou mee en streven ernaar om jouw wensen op de best mogelijke manier waar te maken.

Gedreven
Ons gedreven team gaat tot het uiterste om het beste werk te leveren. Met onze grootse passie voor ons vakgebied en onze uiterst leergierige karakters zijn wij ons constant aan het ontwikkelen. Wij staan voor voortdurende ontwikkeling en groei.

Creatief
Authenticiteit maakt een bedrijf aantrekkelijk. Dat maakt creativiteit voor ons een belangrijke kernwaarde. Wij werken op creatieve wijze oplossingsgericht en komen met originele ideeën die jouw bedrijf uniek maken. Wat jij van ons vraagt maken wij mogelijk.


Contactgegevens
Takkenbijsters 9 G
4817 BL Breda
T: 06-24511800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -