< Terug naar alle leden

B&G Hekwerk Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich er welkom voelen en onnodige gasten houd je liever buiten. Maar hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling? B&G Hekwerk heeft een passende oplossing voor elke locatie.

Hekwerken en poorten kun je overal bestellen. Die van B&G zijn echter in de eigen productiefaciliteiten geproduceerd en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Daar zorgen we al sinds 1963 voor. In die tijd heeft B&G zich ontwikkeld tot een moderne organisatie die als doel heeft een belangrijke rol te spelen bij het bieden van een zorgeloos leven voor haar klanten. Zowel in Nederland als daarbuiten.

Houd zorgen buiten
Wij bieden klanten volledige zorgeloosheid, van bestekservice tot installatie, service en onderhoud. Het draait bij ons om toegankelijkheid, beleving en vakmanschap. Om dat te kunnen garanderen, heeft B&G meer dan 150 medewerkers in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Want ons vakgebied is het mooiste wat er is. Dat vinden wij zelf tenminste…

Onze aanpak
Met onze klanten hebben we een langdurige relatie. Dat komt omdat we graag op een persoonlijke en transparante manier met hen communiceren. Bij alle fases van het hekwerk proces (opname, plaatsing, after sales) zijn we bereikbaar via alle kanalen.

Opname op locatie
Mogen we even inbreken? Ieder terrein is uniek en heeft zijn eigen beveiligingseisen. Samen maken we een Security Scan van de locatie en een inventarisatie van specifieke beveiligingswensen. Aan de hand daarvan adviseren wij over de mogelijkheden om zorgen buiten te houden op je locatie. Het advies verwerken we in een offerte op maat die we graag persoonlijk komen toelichten.

Indien wij de beveiliging mogen realiseren dan bevestigen wij dat in een heldere opdracht, waarin tevens alle gemaakte afspraken worden vermeld. In overleg plannen wij de productie, levering en montage in.

Focus op service
Na de oplevering houdt het uiteraard niet op. Iedere poort, slagboom of andere vorm van toegang heeft regelmatig onderhoud nodig. Niet alleen om deze in topconditie te houden, maar ook vanwege wettelijke verplichtingen op het gebied van inklembeveiliging. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een optimale werking van uw installaties, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van je bedrijfsprocessen. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan is B&G er snel bij.

Terrein als visitekaartje
De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich er welkom voelen en ongenode gasten houd je liever buiten. Maar hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling? B&G Hekwerk heeft een passend antwoord voor elke locatie.

Beveiliging begint buiten
B&G Hekwerk is een A-merk op het gebied van hekwerk, terreinbeveiliging en toegangsbeheer. Al sinds 1963 werken we samen met onze opdrachtgevers – in binnen- en buitenland – aan de beste beveiligingsoplossingen. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Daarom staat bij elk project steeds de wens van de klant centraal.

Full-service en maatwerk
Optimale terreinbeveiliging begint, volgens B&G, bij het combineren en integreren van de beste producten uit de markt. We beschikken over de kennis, de contacten en eigen productiefaciliteiten en leveren steeds de hoogste kwaliteit. Door standaardproducten slim te combineren, leveren we maatwerk tegen een scherpe prijs.

Productie en innovatie
B&G beschikt over het grootste geautomatiseerde productieproces binnen de hekwerkbranche. Daarmee produceren en assembleren we zelf innovatieve en kwalitatief hoogstaande hekwerken en poorten. Deze worden ontwikkeld in onze eigen research & development omgeving. Mooie voorbeelden van eigen innovatie: het spijlenhekwerk en de aluminium schuifpoorten.

Persoonlijk benadering
Behalve met onze producten, onderscheiden we ons in de markt met betrokken ondernemende verkoopadviseurs en vakkundige monteurs. Dag in dag uit adviseren en ontzorgen zij onze opdrachtgevers en bouwen een langdurige relatie op.


Contactgegevens
Habraken 2320
5507 TL Veldhoven
T: 088-3630666
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1963
Vestigingen: -
Jaaromzet: -