< Terug naar alle leden

Anderis Engineering Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Bij Anderis Engineering ben je aan het juiste adres als je je bedrijfsprocessen wilt digitaliseren om mee te kunnen blijven gaan en je voor te bereiden op de toekomst.

Wij programmeren en testen (maatwerk) software en zetten ons in voor de perfecte IT-match tussen onze medewerkers en onze klanten, waardoor we enkel excellente software leveren. Geen idee hoe je dit soort projecten aan moet pakken? Wij wel! We begeleiden van A tot Z en zorgen ervoor dat jij krijgt waarnaar je altijd op zoek bent geweest.

Onze professionals hebben uitgebreide kennis en ervaring met o.a. C, C++, Python, .Net, JavaScript, TypeScript, Kotlin, Angular en maken graag gebruik van de nieuwste ontwikkelomgevingen en technieken. We werken het liefst samen met DevOps- en multidisciplinaire (SCRUM) teams om de klant nog sneller resultaat te kunnen laten zien.

Door onze medewerkers goed te faciliteren creëren we een omgeving waarin zij kunnen leren, groeien en excelleren. Hierdoor zijn ze altijd up-to-date in hun vakgebied en kan jij als klant rekenen op excellente software en blije ontwikkelaars.

Op zoek naar hoe wij jouw bedrijf klaar kunnen maken voor de gedigitaliseerde toekomst? Bezoek dan onze website www.anderisengineering.nl of bel met 06-14304585.


Contactgegevens
Bruistensingel 500
5232 AH 's-Hertogenbosch
T: 0614304585
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: -