< Terug naar alle leden

Anita van den Broek Persoonlijk Leiderschap Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Mentor / Coach / Trainer
Wat goed dat je hier bent.
Waarschijnlijk wil je een positieve verandering op één of meerdere aspecten in je leven.

Ik help je graag. Als mentor en coach kan ik samen met jou kijken op welk niveau de verandering plaats mag vinden en dat samen met jou aangaan. Op jouw tempo, op een manier die goed voelt voor jou. Vertrouwen en verbinding tussen jou en mij heeft een positief effect op onze samenwerking.

BUSINESS COACH / PERSONAL MENTOR
Mentor / coach
We nemen veel overtollige ballast mee door het leven. Dat kost onnodig veel energie en neemt ook nog eens veel ruimte in beslag, zowel in je lijf als in je brein. Door op tijd goed op te ruimen, kun je resetten. Kom je in een nieuwe balans, een natuurlijk evenwicht. Hierdoor krijg je weer ruimte voor inspiratie. Iets wat vol is, kan niet nog verder gevuld worden, dan loopt het over. Zo werkt dat ook bij mensen. Vol = vol. Ga je steeds maar door, dan raak je overbelast of zelfs burn-out. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Ik coach recht vanuit het hart. En ja, soms ben ik confronterend maar altijd met respect voor jou. Mijn coaching-technieken zijn krachtig en helpen je snel de persoon te worden die jij wilt zijn. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken ontstaan nieuwe inzichten. Daarmee kom jij verder en bereik je deze keer echt jouw doelen. Ik maakte en maak mijn dromen waar. Dit gun ik jou ook!

Ik gebruik diverse technieken uit mijn opleidingen. Laat ik je niet vermoeien met de details. Mijn aanpak is voor iedereen uniek. Jij wilt geholpen worden op de meest effectieve manier en ik beloof je….dat gaan we doen. Op jouw manier, op jouw tempo, maar wel effectief.

Ik ben eerlijk en oprecht, hou je niet aan het lijntje en help doelgericht. In één of meerdere sessies krijg je inzicht en kun je weer verder met oprecht genieten van dit mooie leven.

OVER MIJ

In 1993 ben ik het ondernemerspad opgeslagen en er nooit meer van afgeweken. Ik had ondertussen één ding ontdekt: voor een werkgever werken was niet voor mij weggelegd. Zodra ik een bedrijf binnenstapte nam ik gevraagd, maar ook ongevraagd het roer over. Dus dat werd meestal niets. De muren kwamen op me af en weg was ik weer. Ik moest mijn eigen pad gaan en ja…dat gaat me veel beter af. Ruimte om mijn eigen plannen uit te voeren is belangrijk voor mij en dat gaat als ondernemer net iets makkelijker. Ondertussen ben ik ook wat ouder en milder, zie ik dingen niet meer zo zwart/wit en dat is fijn. Ook voor de mensen om mij heen.


Contactgegevens
Hertog Hendriksingel 102
5216BD 's-Hertogenbosch
T: 06-25590431
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: -
Jaaromzet: -