< Terug naar alle leden

Empower Spaces Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

BUILDING BETTER BUSINESS

Empower Spaces is een creatief concept- en ontwerpbureau.
We bedenken, ontwerpen en realiseren de meest gave concepten en omgevingen voor uw bedrijf.

Wij nemen, samen met u, in dit traject de regie en pakken alle aspecten aan die daarvoor een meerwaarde bieden; een totale aanpak van concept, design tot interieur.

CONCEPT
De fundering van het ontwerp. Dit draagt bij aan de persoonlijkheid en een ruimtelijke beleving.

Door middel van een heldere inventarisatie kunnen wij starten aan het concept ontwerp. Dit door de juiste mix te maken tussen intuïtie, kennis en de briefing van de klant met als eindresultaat een conceptueel verhaal.

We maken de nieuwe standaard!

Het concept zet de lijnen uit voor het design van het interieur. Kort, bondig, inspirerend én richtinggevend. Tijdens het hele project bewaakt het concept de uitgangspunten.

DESIGN
Interieurarchitectuur tilt een project naar een hoger niveau. Een optimale omgeving, zowel fysiek als organisatorisch, zet mensen in hun kracht.

Verbinden is voor u en ons een belangrijke factor. Door samen te werken bundelen we kracht met kennis en werken we met de beste mensen aan uw project.

INTERIEUR
Naast een adviserende rol kunnen wij ook alle interieur onderdelen aan u leveren en monteren. Een totaal plan, zonder eindeloos shoppen, geadviseerd door professionals met een hoge dosis creativiteit.

Als liefhebbers voor ons vak zien we in elke omgeving kansen liggen om te verbeteren en te vernieuwen. Aanpakken zit in ons bloed en daarom is elke ruimte een uitdaging. Denk daarbij aan kantoren, woonomgeving, horeca, winkels maar ook healthcare.

Een omgeving moet goed voelen en de eind gebruiker omarmen.

Met oog voor detail verzorgen wij uw project.


Contactgegevens
Veemarktkade 8 Unit 7226
5222 AE 's-Hertogenbosch
T: 06-22930218
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -