< Terug naar alle leden

OQ MKB-advies Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

De Ondernemers Vlieger,
een krachtig model, dat overzicht creërt voor ondernemers.
Zo kun je (weer) doen wat je het allerliefste doet:
Ondernemen met plezier en een gezonde winst behalen.

Aanpak
Jij staat centraal in mijn aanpak. Mijn model helpt je bij het overzicht waarbij je ook kunt in- en uitzoomen op de verschillende aspecten binnen en buiten je bedrijf.

Werkwijze
Centraal in ons contact staat wat er bij jou leeft. Na de inventarisatie help ik je met het krijgen van helder overzicht en kijken we naar de gevolgen, intern en extern, van je (oplossings)opties. Na je keuze help ik je met een goed en gestructureerd plan van aanpak om je doelen te realiseren. Aan het einde van ons traject wil ik dat je een goed gevoel overhoudt en dat je blij bent dat je met mij in zee bent gegaan.

Advies op maat
1. Quick Scan.
In een uur tijd kijken we op hoofdlijnen naar wat er speelt binnen en buiten je bedrijf. Daarna kunnen we kijken wat het vervolg kan zijn; businesscoaching (2) of bedrijfsadvies (3). Daaruit kan eventueel begeleiding (4) bij het aanvragen van een financiering bij een bank voortkomen.

2. Businesscoaching voor (door)startende ondernemers.
Hierbij begeleid ik je bij de (door)start van je bedrijf. Na de begeleiding heb jij het fundament voor ondernemen. Alle noodzakelijke aspecten van ondernemerschap lopen we langs. Daarna is het aan jou en hoop ik dat ik je nog lang mag volgen.

3. Bedrijfsadvies voor bestaande ondernemers die willen veranderen.
Hierbij is de begeleiding diepgaander en intensiever. Dat kan spelen bij strategische vraagstukken als groei, bedrijfsverkoop of neergang. Ook hulp bij het maken van een jaarplan is op een eenvoudige en interactieve manier te realiseren. Een integrale benadering staat hier voorop.

4. Begeleiding bij financieringsaanvraag bij banken.
Waar moet je op letten als om een zakelijke financiering vraagt bij banken? Ik heb ruim 20 jaar gewerkt bij ABN AMRO bank en weet waar banken op letten, zowel bij de commerciële afdeling als bij de afdeling Bijzonder Beheer. Moet of wil je een (lastig) gesprek voeren met je bank, neem dan contact met me op. Drie stappen: Ik analyseer hoe je bedrijf er voor staat, wat de haalbaarheid is van je financieringsaanvraag en ik ga met je mee naar de bank om de brug te slaan. Laat je helpen, zeker in deze tijd van Corona.


Contactgegevens
Herculesstraat 22
4818 TT Breda
T: 06-10644741
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: -