< Terug naar alle leden

IGO Promo Branche: Marketing & communicatie, Relatiegeschenken

Bedrijfsomschrijving

IGO Promo is dé specialist in het bedrukken van promotionele artikelen. Al 75 jaar zijn we ervan overtuigd dat relatiegeschenken en promotionele producten met opdruk ondernemingen helpen bij het versterken van hun merk. Wij begrijpen de kracht van geven. En adviseren onze klanten dat ook te doen voor hun relaties. Wij geloven niet alleen dat het voor ondernemingen leuk is om iets weg te geven, wij geven zelf ook graag iets terug. Daarom zijn we ons bewust van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met ons ruime assortiment is er altijd een perfect geschenk. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat merken zich gemakkelijk kunnen uitdrukken via gepersonaliseerde geschenken. En dit alles doen wij op een persoonlijke manier, door iedereen stap voor stap door het proces te begeleiden. Net als bij onze service, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en de bedrukking. Veel handelingen worden nog steeds handmatig gedaan, zodat wij de échte kwaliteit kunnen blijven garanderen.

Wil je een positieve indruk maken met jouw onderneming bij klanten en medewerkers? Ons team staat altijd voor jou klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze! Stuur een e-mail naar sales@igopromo.nl of neem contact op via +31 (0)492 530 122 . We helpen je graag verder!


Contactgegevens
Haverdijk 5
5704 RC Helmond
T: 0492-530122
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1945
Vestigingen: -
Jaaromzet: -