< Terug naar alle leden

Praktijk Be-Lief Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Be-Lief staat voor:

Vertrouwen In jezelf maar ook in wat er op je pad komt. Het streepje tussen Be en Lief is een knipoog naar “Lief”. Wees lief voor elkaar maar vergeet vooral niet om ook lief voor jezelf te zijn.

Wat doe ik?
Alles om ons heen bestaat uit energieën.

Bij verstoring van jouw energieveld kun je niet lekker in je vel zitten, moe zijn, ziek zijn. Ik breng deze energieën in balans. Een energiegenezer gaat ervan uit dat veel lichamelijk klachten veroorzaakt kunnen worden door een psychische oorzaak. Ik geef je inzicht in bepaalde situaties en activeer jouw zelfgenezend vermogen. Het is heel veelzijdig voor wat voor klachten je bij mij terecht kunt, ik zal wat voorbeelden geven van wat er in de praktijk zoal voorbij komt;

Stress
Pijn
Brandwonden
Eczeem / psoriasis / acné
Slaapproblemen
Onrustige benen
Angsten
Bij vage klachten waarbij je in het reguliere circuit niet verder komt
Botbreuken, kneuzingen, wonden etc. (voor het bevorderen van het genezingsproces)

Let wel, het is een aanvullende geneeswijze, ik adviseer je bij klachten altijd eerst contact op te nemen met je huisarts.

Werkwijze

Na telefonisch overleg plannen we een eerste consult/intake. Dit duur zo’n 1,5 uur en hierin kijken we wat de klachten én wat de mogelijkheden zijn. Indien nodig stellen we een behandelplan op. In dit consult vindt tevens een energetische behandeling plaats en meten we een persoonlijke Bachbloesem uit ter ondersteuning van het proces.

Bachbloesem
In sommige gevallen kun je door gebruik van een Bachbloesemremedie al veel vooruitgang boeken bij klachten. Middels een telefonisch consult en eventueel het opsturen van een foto kan ik voor jou of jouw kind een Bachbloesemremedie samenstellen.

Ondersteuning op afstand
Ook op afstand kan ik jou of jouw kind behandelen / rust geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angst voor de tandarts, examenvrees, behandeling in het ziekenhuis, stress, pijnen enz.


Contactgegevens
Daviottenweg 40
5222 BH 'S-Hertogenbosch
T: 0612852313
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: -