< Terug naar alle leden

Cleymans Backx Heermans Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

In 2008 kwam een samenwerking tot stand tussen Mr. Bert Cleymans en Mr. Benny Backx onder de benaming ACT Advocaten. Beiden hadden eerder jarenlang ervaring opgedaan in grotere kantoren in Antwerpen en in Turnhout, alvorens elk hun eigen kantoor uit de grond te stampen.

Vanaf 1 januari 2017 vervoegde Mr. Roderic Heerman, zelf de jongste telg van een bekende Turnhoutse advocatenfamilie, de rangen van het kantoor. Ook Mr. Heerman deed eerder ervaring op in een groter kantoor alvorens zijn eigen praktijk op te starten.

De naam van het kantoor werd omgevormd tot CLEYMANS, BACKX, HEERMAN Advocaten, als garantie voor een persoonsgebonden aanpak en kwalitatieve juridische dienstverlening.

WAT ?
Ondernemer of particulier ... bij onze advocaten kan u altijd terecht voor een luisterend oor, het passend advies en de noodzakelijke actie.

Ondernemers
​​
Ondernemers worden voortdurend geconfronteerd met juridische uitdagingen.

Het is onze betrachting u juridisch te "ontzorgen".

Bij ons kan u terecht met al uw juridische beslommeringen.

Wij staan u bij van a tot z: van preventief advies en contract, tot procedures en uitvoering.

Particulieren
​​
Particulieren vinden bij onze advocaten een luisterend oor voor alle grote en kleine juridische problemen.

Of het nu gaat om relationele problemen, discussies met huurder of eigenaar, een verkeersongeval of -overtreding, of wanneer u slachtoffer bent geworden van een misdrijf, of u wordt hiervoor vervolgd, ... wij leveren u van bij de aanvang een gepaste bijstand op maat.


Contactgegevens
Campus Blairon 427
2300 Turnhout
T: 003214254991
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -