< Terug naar alle leden

ROVEMA Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Passion for packaging.
Wees voorbereid op verandering!
Voedselverpakkingen moeten in de toekomst 100% recyclebaar of zelfs biologisch afbreekbaar zijn. Bij elke stap van het proces moeten hulpbronnen worden bespaard, en met name energie moet worden bespaard. Gigantische logistieke stromen wereldwijd vragen nu al om geoptimaliseerde verpakkingsvolumes en CO2-geneutraliseerde transportmiddelen.

Niemand kan deze complexe taken alleen oplossen. In nauwe samenwerking met vele bekende en innovatieve fabrikanten van verpakkingsmateriaal, testen we systematisch nieuwe alternatieve verpakkingsmaterialen op machinecompatibiliteit, sealeigenschappen en prestatieparameters. We geven graag klantspecifiek advies en projectplanning tot aan de perfecte verpakkingsoplossing.

PASSION FOR PACKAGING
The World of ROVEMA
We hebben een passie voor het ontwikkelen en bouwen van verpakkingsmachines en -systemen die voldoen aan de complexe eisen van een moderne circulaire economie. Wij DENKEN holistisch en houden rekening met het milieu, de markt, het product en de verpakking. Zo bouwen we efficiënte en toekomstbestendige verpakkingsmachines met een hoge beschikbaarheid. Een duurzame oplossing die past bij de kenmerken van het te verpakken product en de eisen op het gebied van logistiek, verpakkingsmateriaal, houdbaarheid en energie-efficiëntie zijn onze eerste prioriteit.

We zoeken actief naar mogelijkheden om verpakkingsmaterialen te besparen en hebben onze machines voorbereid op het verwerken van zeer dunne verpakkingsmaterialen. Tegelijkertijd testen we samen met onze klanten voortdurend nieuwe verpakkingsmaterialen van hernieuwbare of recyclebare materialen. Dit om de verwerkingscapaciteit te garanderen met de hoogst mogelijke productiesnelheid en betrouwbaarheid. Met onze expertise, innovatieve benaderingen en nieuwe technologieën vinden we de optimale verpakkingsoplossingen voor onze klanten - op maat of individueel toegepast - om zo onze concurrentie voor te blijven. Met ons wereldwijde netwerk staan wij al tientallen jaren voor u klaar om u te ondersteunen. Wij blijven dit doen gedurende de gehele levensduur van uw verpakkingsmachine. Zo bieden wij verschillende retrofits en aanpassingen aan voor bestaande machines om te voldoen aan de nieuwe verpakkingseisen, bijvoorbeeld papiermaterialen.

Duurzaam economisch, ecologisch en sociaal handelen zijn voor ROVEMA een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Dit omvat ook integriteit in onze relaties met werknemers, zakelijke partners en onze klanten.


Contactgegevens
Technologieweg 6 A
4906 AC Oosterhout
T: 0162-576464
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: -
Jaaromzet: -