< Terug naar alle leden

Njord Solar Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

Zonnepanelen kopen?
Njord Solar biedt voordelige panelen, omvormers, optimizers en installatie. De kosten van zonnepanelen kun je snel terugverdienen! Zonne energie is dus een slimme investering. Voor je dak en ook voor de toekomst. Met een zonnepaneel kun energie leveren. Deze stroom ga je met een omvormer of optimizer terugleveren. Daarom is nu het beste moment te investeren in zonnepanelen! Je kunt de kosten van het stroomverbruik salderen met de opbrengst van de zonnepanelen. In een aantal gevallen is subsidie of belastingvoordeel mogelijk.

Zonnepanelen kopen in 3 stappen
Met informatie over het dak, het verbruik, de paneelkeuze, systeemkeuze en installatie maken wij gratis een scherpe offerte.

1. Zonnepanelen check
2. Soms een adviesgesprek
3. Vrijblijvende offerte

Optimaal van zonnestroom profiteren met Njord Solar.
Bovendien bieden wij uitstekende garantie, persoonlijk advies en service. Check nu hoeveel zonnepanelen we op het schuin of plat dak kunnen plaatsen. Dan berekenen we de optimale opbrengst en de prijs. Verder is het van belang te bekijken door welke apparaten de elektriciteit nu vooral gebruikt wordt, en of er andere grootgebruikers van elektriciteit toegevoegd gaan worden, zoals een of meerdere laadpalen en bijvoorbeeld een warmtepomp.

Wanneer je onze vrijblijvende offerte hebt bekeken maken we een afspraak. Dan gaan we bekijken hoe we de zonnepanelen plaatsen en hoe we het binnen gaan installeren. Verder verzorgen we de aansluiting op de meterkast of groepenkast. Ook de registratie en BTW teruggaaf kunnen we verzorgen.


Contactgegevens
Nobelstraat 24 01
5051 DV Goirle
T: 013-7640706
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -