< Terug naar alle leden

Care for Performance Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Care for Performance (C4P) is een enthousiaste en groeiende organisatie die haar klanten adviseert en praktisch ondersteunt rond Governance, Riskmanagement & Compliance en Finance. We doen dat op projectbasis, waarbij we vanuit elke discipline opdrachtgevers helpen bij vraagstukken, analyses en implementaties. Ter ondersteuning kunnen we gebruik maken van onze opleidingen en praktische tooling.


C4P wil de verbindende schakel zijn tussen een organisatie en haar professionals met als doel om maximale prestatie te realiseren. Dit wordt bereikt door specifieke klantvraagstukken te inventariseren en te doorgronden. We bekijken daarbij de huidige status binnen de organisatie en hoe vraagstuk(ken) efficiënt en pragmatisch beantwoord kunnen worden, gericht op optimaal effect.

De primaire en dagelijkse bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgever staan hierbij centraal. C4P kan hierbij helpen op:

Strategisch niveau, met zowel adviestrajecten als in de uitvoering (detacheren)
Tactisch niveau, met zowel adviestrajecten als in de uitvoering (detacheren)
Operationeel niveau, met zowel adviestrajecten als in de uitvoering (detacheren)
Anderzijds kijken we bij professionals en consultants niet alleen naar noodzakelijke inhoudelijke kennis, maar vooral ook naar competenties en capaciteiten, essentieel voor een specifieke functie. Hierbij staan de kwaliteiten, wensen en ambities van het individu centraal.

Door de hierboven genoemde uitgangspunten met elkaar te verbinden, is C4P van mening dat de juiste toegevoegde waarde voor zowel klant als professional gerealiseerd wordt!

OVER ONS

C4P in januari 2015 opgericht door Toine Vossen. Hij is thuis vanaf de bank met een laptop, telefoon en een visie begonnen. Inmiddels zijn we zes jaar, bloed, zweet en tranen verder, met als gevolg dat we een mooie kwalitatieve groei hebben mogen doormaken en er inmiddels echt een bedrijf staat!


Dit hebben we alleen kunnen bereiken doordat we continue bezig zijn om de juiste dingen, op de juiste manier en vooral met plezier te doen!

C4P wil de verbindende organisatie zijn, die zorg draagt voor een maximale prestatie bij de organisatie van haar klant en de aan haar verbonden professionals. Door deze uitgangspunten met elkaar te verbinden, is C4P van mening dat de juiste toegevoegde waarde voor zowel klant als professional gerealiseerd kan worden.

Hierbij kijken we naar de benodigde inhoudelijke kennis, maar juist ook naar de benodigde competenties en capaciteiten om de juiste rol uit te kunnen voeren.
Hierbij gaan we bij onze klanten uit van het primaire en dagelijkse proces van onze klant.
Bij professionals gaan wij uit van de kwaliteiten, wensen en ambities van de professionals.

Door bovenstaande uitgangspunten met elkaar te verbinden, is C4P van mening dat de juiste toegevoegde waarde voor zowel klant als professional gerealiseerd kan worden.


Contactgegevens
Takkebijsters 57 A
4817 BL Breda
T: 085-0606200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: -
Jaaromzet: -