< Terug naar alle leden

Dana Paat Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Ik ben op een missie om zoveel mogelijk mensen van onnodige rugklachten af te helpen en de preventie van rugklachten te verbeteren!

Lage rugpijn is van alle onderzochte ziekten dé aandoening die tot de meeste levensjaren met beperkingen leidt. Het is de meest voorkomende klacht bij de huisarts.

Wat doe jij eraan?

Een gezonde rug is een van de belangrijkste voorwaarden voor een gezond lichaam en brein. Hoewel jij er als leidinggevende vast alles eraan doet om jouw medewerkers vitaal te houden, blijft het voor de meeste werkgevers moeilijk om een oplossing voor rugklachten te vinden. Omdat de meeste rugproblemen niet aantoonbaar zijn op een röntgenfoto of MRI-scan blijft het een onzichtbaar probleem.

Maar...
Er is een oplossing!

Om rugklachten te bestrijden, zul je moeten weten wat rugklachten veroorzaakt en hoe je jouw rug in een gezonde conditie houdt. Dat is nou nèt wat wij in Nederland niet leren, maar daar breng ik verandering in! Met behulp van mijn rugtraining programma's leer je de regie over je eigen rug te nemen, zodat je weer prettig en pijnvrij kunt werken en leven.

DOE MEE AAN MISSIE ARCHIDOME
Terwijl werknemers deelnemen aan mijn rugtraining programma, wordt automatisch het leuke en leerzame beweegprogramma 'Archidome' aan een basisschool gedoneerd én wordt er een bijdrage geleverd aan natuurbeschermingsorganisaties.
Een win-win-win situatie!

Laten we de preventie van rugklachten eens goed aanpakken en de wereld samen een stukje beter maken.
Doe jij mee?


Contactgegevens
Bergschot 69
4817 PA Breda
T: 0614118589
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -