< Terug naar alle leden

Dana Paat Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

GOT YOUR BACK!

Het is heel erg vervelend als je de dag al begint met rugpijn. Geloof me, ik heb het ook zelf meegemaakt. Ondanks de vele behandelingen die ik onderging keerde mijn rugklachten steeds terug. Ik begon me af te vragen wat ik er zelf aan kon doen om van mijn rugklachten af te komen. Ik bewoog voldoende, danste, deed aan fitness... eerlijk gezegd deed ik er alles aan om mezelf te versterken, maar mijn rugklachten werden alleen maar erger. Iets deed ik niet goed, maar ik wist niet wat.

Er is dus een reden dat ik doe wat ik doe. Nu ik de kennis heb om rugklachten te bestrijden, deel ik die graag met jullie. Want ik gun het iedereen om prettig en pijnvrij naar zijn werk te kunnen gaan en te genieten van zijn vrije tijd zonder die ellendige en altijd aanwezige rugpijnen!

Het wordt ons vanuit de (paramedische) zorg niet geleerd hoe we onze rug in een goede conditie kunnen houden. Daarom zet ik me nu in om zoveel mogelijk mensen van onnodige rugpijnen af te helpen en minder afhankelijk te maken van de zorg. Dat doe ik door mensen te leren hoe ze zélf rugklachten kunnen voorkomen en verhelpen.

Aan je werk kun je weinig veranderen, maar je kunt wel je rug in een goede conditie houden zodat je je werk beter kunt volhouden. Daar is meer voor nodig dan ergonomische adviezen en buk- en tiltechnieken. De rug heeft een specifieke manier van trainen nodig en nee, ik heb het niet over krachttraining. Alsjeblieft niet zeg! De wervelkolom is al overbelast. Hoe ik precies te werk ga, vertel ik je graag.

Zullen we kennismaken?


Contactgegevens
Bergschot 69
4817 PA Breda
T: 06-14118589
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -