< Terug naar alle leden

Dana Paat Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

GOT YOUR BACK

De rugtraining van Dana Paat geeft jou het juiste inzicht hoe je de rug het beste kunt trainen en welke oefeningen helpen bij rugpijn.

Hoe voorkom je rugklachten? Een juiste opbouw bij rugtraining is essentieel. Alleen dan kun je verzekerd zijn van een pijnvrije rug en kun je prettig bewegen. Door te weten hoe rugklachten ontstaan en hoe je veilige oefeningen voor de rug kunt doen, kun je rugklachten langdurig de baas blijven. Rugklachten ontstaan wanneer het mechanisme van de wervelkolom niet meer goed functioneert. In de meeste gevallen is een slechte houding hier de oorzaak van. Goed nieuws, want een slechte houding kan door rugtraining verholpen worden!

Heb jij regelmatig rugklachten en wil jij weten hoe je dit het beste zelf kunt voorkomen en bestrijden? Geef je dan op voor Dana’s rugtraining. Dana Paat is dé rugtraining specialist die jouw krachtige houding naar boven brengt zodat jij op alle vlakken sterker bent.

GOT YOUR BACK rugtraining voor bedrijven
Got Your Back voor bedrijven biedt de volgende mogelijkheden:

– Workshop De Snelste Weg naar een Gezonde Houding
– Basiscursus rugtraining
– Online rugtraining

WORKSHOP DE SNELSTE WEG NAAR EEN GEZONDE HOUDING:
De deelnemer leert bewust te worden van de risico’s van langdurig zitten. Na deze interactieve workshop weten de deelnemers hoe ze op een eenvoudige manier hun goede houding kunnen verbeteren.

BASISCURSUS RUGTRAINING GOT YOUR BACK:
Terwijl rugpijn een epidemisch probleem wordt, is het een goed plan om werknemers op de werkvloer te helpen aan een een gezonde rug.

Gedurende 4 weken leren de deelnemers wekelijks het welzijn van hun rug te verbeteren met mobiliteitsoefeningen, ademhalingsoefeningen en spierversterkende oefeningen waardoor rugklachten voorkomen en in de meeste gevallen verholpen worden. Daarnaast krijgen de deelnemers tijdens de rugtraining tips & tricks die ze op het werk en thuis kunnen gebruiken.

ONLINE RUGTRAINING MET EEN GEZONDE RUG AAN HET WERK:
Met de online rugtraining ‘Met Een Gezonde Rug aan het Werk’ kunnen medewerkers zelf aan de slag met oefeningen om de rug gezond te houden. Deze training is voornamelijk gericht op beeldschermwerkers, niettemin een aanrader voor iedereen die rugklachten de baas wilt blijven. Deze training is in samenwerking met Studytube tot stand gebracht.


Contactgegevens
Moskesbaan 8
4823 AH Breda
T: 06-14118589
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -