< Terug naar alle leden

HIP Capital Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij HIP Capital vermogensadviseurs & beleggingsspecialisten

Onze diensten
-Beleggingsadvies
Persoonlijke aandacht
Uitstekende service
Advies op maat
Portefeuillemanagement
Een schat aan ervaring
Goede rendementen
Scherpe tarieven

Waarom HIP?

PERSOONLIJK
Aandacht & vertrouwen
Succesvol beleggen begint bij aandacht en een persoonlijke benadering

Persoonlijke aandacht en vertrouwen zijn belangrijk voor onze klanten, het gaat over hun vermogen. Een vertrouwensband krijg je pas wanneer je voldoende aandacht kunt geven en de klant weet dat zijn of haar belangen goed behartigd worden. Het is bij de grootbanken, maar ook steeds meer bij andere aanbieders bijna niet meer mogelijk om een lange termijn relatie op te bouwen. De continue zucht naar verandering en reorganisaties bij banken zorgen voor veel wijzigingen in beleid en adviseurs. Dat is klanten een doorn in het oog. Wij vullen het gat op dat anderen laten liggen. We bieden de persoonlijke aandacht die een klant graag wil en zijn daar flexibel in. Wilt u 4x per jaar een gesprek? Geen probleem. Iedere maand telefoon? Doen we. Of juist alleen contact wanneer het strikt noodzakelijk is? Kan ook. De combinatie van minder klanten en meer tijd werkt goed. Hierdoor zijn we succesvoller en maken we extra rendement op persoonlijk en financieel vlak. Onze klanten geven vertrouwen en krijgen vertrouwen. Want een vertrouwensband kost tijd om op te bouwen en inspanning om te onderhouden!

DUURZAAMHEID
Duurzaam beleggen
Het enige houdbare rendement is een duurzaam rendement

Beleggen doe je niet zomaar. Bij HIP Capital beleg je voor de duurzame toekomst van jezelf, je kinderen en kleinkinderen. Volgens ons betekent dat duurzaamheid in beleggingsbeleid en ondernemerschap waarin een persoonlijke relatie en een goed rendement hand in hand gaan. Daarbij hoort een zo duurzaam mogelijke beleggingsportefeuille. Bij de invulling van onze portefeuilles zijn we kritisch op duurzaamheidscriteria. Want de weg naar de toekomst is lang en het predicaat ‘duurzaam’ wordt te pas en te onpas geplakt. Vaak is er naast het ‘gewone’ aanbod ook een duurzame oplossing. Hoezo? Duurzaam beleggen is de enige oplossing. Het enige houdbare beleggingsrendement is namelijk per definitie duurzaam. Niet duurzaam is voor de korte termijn en beleggen doe je voor de lange termijn.

MAATWERK ADVIES
Maatwerk & kwaliteit
De beste beleggingsportefeuilles met oog voor maatwerk en duurzaamheid

“Uw portefeuille wordt geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie samengesteld”. Maatwerk is een veelgebruikte term in de vermogensmarkt, maar verder dan een standaard verdeling over aandelen en obligaties gaat het meestal niet. Er worden knollen voor citroenen verkocht en klanten betalen daar de hoofdprijs voor. De term maatwerk wordt in de markt vooral misbruikt om klanten de indruk te wekken dat er speciaal voor hun situatie een portefeuille wordt samengesteld. Dat wordt gedaan om daarna een speciaal tarief te kunnen vragen, want dat hoort bij maatwerk. Maar dat tarief gaat ten koste van het rendement en dat is onder aan de streep het enige dat telt. Bij HIP Capital kunnen we onze klanten exact bieden wat ze willen omdat we echt maatwerk en kwaliteit combineren, ondernemen en onafhankelijk zijn. Wij stellen de beste beleggingsportefeuilles samen in termen van duurzaamheid, risico en rendement. Want onze klanten zijn allemaal speciaal, ze zijn namelijk allemaal anders. Maar één ding hebben ze gemeen: ze willen het liefst zo veel mogelijk rendement tegen een zo laag mogelijk risico.


Contactgegevens
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
T: 040-2094165
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -