< Terug naar alle leden

Het Inventief Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Het Inventief brengt visie tot leven

Wij helpen maatschappelijk betrokken organisaties te vertellen waar ze echt goed in zijn, zodat hun ambitie zichtbaar wordt en mensen zich daarmee kunnen verbinden. Met een concrete marketingstrategie en praktisch inzetbare communicatieproducten zoals social media, video, dialoog en training.

Magneet
Datgene waar je als organisatie goed in bent is voor medewerkers en cliënten vaak heel vanzelfsprekend. Wij helpen om de passie en kracht van uw organisatie scherper in beeld te brengen. Medewerkers werken daardoor met meer plezier. Dat werkt als een magneet op de arbeidsmarkt. Goede verhalen van cliënten brengen uw visie en strategie tot leven. Zichtbaarheid van uw ambitie brengt aansluiting bij de markt en samenwerking met partners.

Tempo
Met interactieve creatieve technieken halen we in korte tijd naar boven wat vaak verborgen blijft. Hoe complex uw vraagstuk ook is. Deze methodieken zorgen ervoor dat u betrokken bent bij de ontwikkeling van de oplossing. Zodat het precies past. Het is fijn om na een korte periode al concrete resultaten te boeken. Vaak helpt dit ook om tot nieuwe inzichten te komen. Samen komen we tot de kern: glashelder. Wij zijn pas tevreden als we uw probleem hebben opgelost en onze innovatie de gewenste resultaten laat zien.

Spreekt dit aan? Bel Pieter-Marijn van der Velden 06 206 124 83


Contactgegevens
Grondster 32
5052 WR GOIRLE
T: 013-5837070
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: -
Jaaromzet: -