< Terug naar alle leden

ParTechnic Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

DIENSTEN
Kan je eigen R&D- of salesafdeling wel wat hulp of aanvullende expertise gebruiken, of heb je het idee dat je een hoop tijd en geld zou besparen met efficiëntere productieprocessen? Valt de werkvoorbereider, planner of engineer tijdelijk uit of zie je wel wat in een kennisboost voor je personeel op het gebied van materiaal en technische verbindingen?

'Wat jouw reden ook is om mij in te schakelen - en welke rol ik in jouw organisatie ook ga vervullen - ik ga er vol voor'

Freelance technisch allrounder
Als freelance technisch allrounder ben ik thuis in zowel de praktische als de strategische kant van productontwikkeling, innovatie, procesoptimalisatie en metaaltechniek. Bij het aangaan van technische uitdagingen ga ik altijd voor de beste oplossing op de lange termijn. Voor mij dus geen quick wins of extra onderdeeltje hier en daar en klaar. Nee, liever vind ik een manier om onderdelen weg te kunnen laten terwijl het product toch sterker wordt.

Productontwikkeling
Technische vraagstukken oplossen en nieuwe producten ontwikkelen, de engineers op je R&D-afdeling zijn er maar druk mee. Zo druk misschien, dat wat hulp of advies meer dan welkom is. Het kan ook zijn dat jouw R&D-medewerker net van school komt en nog weinig materiaalkennis en ervaring met verbindingstechniek en machinebouw heeft. In al deze gevallen kom ik graag ondersteunen. Omdat ik diverse routes ken en weet wat wel en niet werkt in de praktijk, weet ik jullie weg naar Rome snel te vinden.

Voor, tijdens of na productontwikkeling
Een goed concept start met een diepgaande probleemverkenning en het grenzeloos brainstormen over de perfecte oplossing. Dit alles wordt vervolgens vertaald naar het best passende product, een proces waarbij ik engineers kan assisteren, adviseren of de lead kan nemen. Ook in de vervolgfasen speel ik regelmatig een rol. Kunnen we de gevraagde toepassingen versimpelen? Kan het bedachte product misschien nog beter, steviger of goedkoper gemaakt worden? Samen met jouw Research & Development professionals vind ik de beste oplossing.

Sales & new business
Haal jij zonder moeite nieuwe opdrachten binnen? Worden leads bij jou altijd klant en heb je niets meer te wensen op verkoopgebied? Dan heb je mij niet nodig. Merk je echter dat je kansen of omzet laat liggen doordat je weinig tijd of zin hebt in acquisitie? Dan overtuig ik je graag van mijn verkoopvaardigheden. Ik maak met plezier een salesplan voor je organisatie, uiteraard met doelstellingen gericht op de markt waarin jij je begeeft. Dit salesplan zet ik met nóg meer plezier om in actie. Dit doe ik het liefst op locatie, zodat ik lekker snel binding heb met jouw bedrijf, product en mensen.

Optimalisatie productieprocessen
Of het nu in een uitvoerende of aansturende rol is, ik kom graag kijken naar de processen op je technische productie- of engineeringsafdeling. Uit ervaring weet ik namelijk dat het productieproces in de meeste bedrijven stukken effectiever, sneller, voordeliger of veiliger kan. Gebeurt het verspanen, stansen of draad buigen op een logische manier? Is er ergens tijd te winnen door het anders aan te pakken of processen anders te managen? Je zult zien: niet zelden leiden wat kleine aanpassingen of investeringen op lange termijn tot grote winst.

Bedrijfsbureauactiviteiten
Extra handjes nodig binnen je bedrijfsbureau? Als freelance planner, inkoper, werkvoorbereider of commercieel medewerker kom ik je tijdelijk of voor langere tijd ondersteunen. Van offertes maken en prijzen opvragen tot projecten inplannen en technische details uittekenen; dankzij relevante ervaring en softwarekennis ben ik direct inzetbaar.

Workshops
ParTechnic verzorgt workshops voor engineers, R&D medewerkers en (mbo-, hbo- en wo-)studenten. Op locatie kom ik van alles vertellen over materiaalgebruik en metalen en ik leg uit waar je welk materiaal het best voor kunt inzetten. Wat kun je met verenbandstaal en hoe ontwikkel je een verbinder of bladveer? Waar let je op bij draad buigen en hoe belangrijk zijn zaken als de walsrichting en draaddikte? Na deze workshop zijn jouw technische medewerkers de nodige kennis en competenties rijker.


Contactgegevens
Vechtstraat 11
5215 GW 's-Hertogenbosch
T: 06-40202399
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -