< Terug naar alle leden

PHC Telecom & IT Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Tailored telecom
Werken verandert, communiceren verandert, samenwerken verandert, informeren verandert en telecommunicatie maakt die veranderingen mogelijk. Sterker nog, telecom geeft er richting aan. Tegenwoordig willen we overal en met iedereen kunnen communiceren en samenwerken. Er komt steeds meer informatie beschikbaar en we delen onze kennis steeds vaker, steeds sneller.

Dat moet allemaal mogelijk worden gemaakt, want vandaag de dag mag je geen kansen laten liggen. Onze mensen brengen je specifieke communicatiebehoefte in kaart en maken vervolgens een plan. Dat kost tijd en energie, maar levert ook iets op. Je krijgt namelijk de beste, slimste, meest efficiënte producten, diensten en systemen. Altijd puur maatwerk. Dat noemen wij tailored telecom.

Over PHC
PHC maakt zakelijke telecommunicatie makkelijk en efficiënt en we benutten de mogelijkheden voor alle medewerkers binnen je organisatie. Wij behoren tot de top van telecomadviseurs, maar we maken geen deel uit van de gevestigde orde. De gevestigde orde staat haaks op vernieuwing. Terwijl wij vernieuwing in ons DNA hebben. We lopen graag voorop. Dat heeft twee redenen.

Natuurlijk willen we onze relaties optimaal adviseren en dan helpt het dat je weet wat er speelt. Daarnaast zijn we gewoon een soort freaks. Nou ja, freaks in zoverre dat we houden van nieuwe, slimme, snelle, hippe dingen en gadgets. Altijd nieuwsgierig, altijd hongerig. Het is geen werk, het is onze manier van leven. En dat helpt ons om het werken van onze relaties te verbeteren en te vergemakkelijken.

Service
Bij vragen, storingen en calamiteiten is het belangrijk samen te werken met een organisatie die weet hoe het werkt. Die weet hoe je in zo min mogelijk tijd zorgt voor een praktische oplossing. Dat doen wij. We staan niet alleen voor je klaar als je iets wilt aanschaffen, maar altijd, 24/7.

Telecom wordt steeds complexer. Alles is zo nauw met elkaar verbonden dat een kleine hapering grote gevolgen kan hebben elders in de keten. Gaat er iets fout, dan moet dat worden opgelost, want het is ondenkbaar dat je onbereikbaar bent.


Contactgegevens
Flight forum 1700
5657 EZ Eindhoven
T: 040 - 211 11 11
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: -
Jaaromzet: -