< Terug naar alle leden

Jess wecan werving, selectie en advies Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Samen komen we verder!

Mijn naam is Jessica van Bavel. Eigenaar van Jess wecan werving, selectie & advies.

Na 19 jaar gewerkt te hebben in commerciële functies in de grafische industrie - communicatiebureaus, ben ik in 2020 mijn eigen bureau gestart in werving, selectie & advies. Ik wilde mijn kennis, inzichten, manier van werken en de wens om mens en bedrijf te kunnen helpen, breder trekken dan de “lijntjes” waar ik tussen liep.

Hierin heb ik me onder andere gespecialiseerd in de communicatie & creatieve sectoren en wil ik uniek zijn in mijn werkwijze – in wie ik ben.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan richting diverse sectoren, bedrijven, ontwikkeling van mens & bedrijf, personen, advies en inzichten. Word ik enorm blij als ik hierbij aan het werk ben in het werven & selecteren, HR of advies & communicatie projecten.

Verbinden is the key!

Met mijn bureau sta ik ervoor om mens en bedrijf echt te mogen en kunnen helpen door met de juiste gezamenlijke inzet het doel te bereiken. Gespecialiseerd op het gebied van werving & selectie, advies, communicatie en loopbaan trajecten.

Ik ben iemand die open, eerlijke en transparante communicatie belangrijk vindt, waarin ik van mening ben dat informeren & overleggen noodzakelijk is in lopende trajecten en betrouwbaar te werk gaat. Ik houd het graag persoonlijk! Een relatie waar je op kan bouwen, mee kan sparren en kan communiceren om het doel te bereiken en waar altijd een kritisch oog de situatie analyseert.

Het zou fantastisch zijn als we eens een afspraak in kunnen plannen waarin ik meer kan vertellen over mezelf, mijn werkwijze en inzichten kan delen.

COMMUNICATIE & ADVIES
Heb je een tijdelijke behoefte aan extra inzet, wil je ondersteuning in de weg die je wilt gaan bewandelen met je bedrijf of op persoonlijk/loopbaan vlak dan kan ik je verder helpen.

Mijn doel om mens en bedrijf verder te willen en kunnen helpen door de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren opgedaan heb in mijn commerciële werkverleden. Zijn wie ik ben met alle inzichten, persoonlijke benadering en het zien van kansen, het echt willen helpen! Dit vertalen naar de behoefte van de klant.

In mijn eigen loopbaan heb ik met veel mensen mogen werken, met veel diverse bedrijven in allerlei sectoren en dat is fantastisch. Bijzondere bedrijfsontwikkelingen mee heb mogen maken en kunnen ondersteunen, van startups tot het DNA van een bedrijf bijschaven. Ervaringen opgedaan omtrent het personeel, hoe werkt een mens in veranderende situaties en hoe kunnen we daar de juiste richting mee inslaan. Luisteren naar de behoeftes en dit aan te pakken, communiceren en sparren. Vanuit het oogpunt van de werkgever of vanuit de persoon zelf welke ik ook graag help ontwikkelen. Dit heeft me zo geïnspireerd dat ik hier op professioneel vlak mee aan de slag ben gegaan. Mijn kijk heeft een kritisch & realistisch oog, weten wat er speelt, waar men naartoe wilt en hoe dat te bereiken. De kwaliteit om te verbinden en naar de toekomst te kijken. Mens en bedrijf helpen/adviseren in hun ontwikkeling, loopbaan en communicatie. Sparren, het positieve ervan inzien, net die andere kijk, communicatie op alle niveaus.

Neem gerust contact op om erachter te komen waar ik kan helpen. We kunnen na een kennismaking het doel bespreken waarna ik mijn plan zal opzetten om hierin de onderscheidende factor te zijn! Persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van je bedrijf en personeel of net even die extra handjes ter ondersteuning op communicatief vlak, verander trajecten en HR.

WERVING & SELECTIE
Zoals mijn naam al zegt: wecan, geloof ik erin dat je met de juiste samenwerking beter, efficiënter en gestructureerder een doel kan behalen.
De brug in verbinden!

Wat houdt dit in: In mijn werk als werving & selectie bureau zet ik mij op een open, eerlijke en transparante manier in om samen het doel van een succesvolle match te behalen. De sparringpartner voor opdrachtgever en kandidaat. Ik werk graag op persoonlijke basis, een relatie opbouwen en zo te weten te komen wat nu echt perfect past bij mijn opdrachtgever. Streven naar kwaliteit plaatsingen in plaats van kwantiteit, only the best! Helpen en ondersteunen om op een meest efficiënte manier de succesvolle match te vinden. Weten wat er in de markt speelt en welke ontwikkelingen er zijn.

Ik heb geen kleine lettertjes en maak graag alles bespreekbaar. Vooraf bespreken we de tarieven, wat we van elkaar verwachten en de haalbaarheid hierin. Wanneer ik met een vacature aan de slag ga dan is dit altijd op no cure – no pay basis. Je mag van mij verwachten dat ik loyaal en betrouwbaar ben, voor het beste ga, goed communiceer en altijd open sta voor nieuwe inzichten.

Klinkt dit als muziek in de oren en wil je graag gebruik maken van mijn dienst, kennis, inzicht of gewoon even sparren om te bekijken waar het ons kan brengen?

Neem gerust contact op voor meer informatie! Ik sta je graag persoonlijk te woord om kansen te bespreken!


Contactgegevens
Bachstraat 20
4904 MR Oosterhout
T: 06-21557956
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -