< Terug naar alle leden

Technohome Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Technohome beschikt over 25 jaar ervaring in de woning automatisering (Domotica, beveiliging en meerkamer audio/video). En Wij bieden onze klanten hulp bij het maken van de juiste keuze in de vele nieuwe technologieën. Uw wensen als gebruiker staan daarbij voorop.

TechnoHome Showroom
Sinds enige tijd hebben wij onze showroom totaal vernieuwd, benieuwd..?

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Digitale Tekeningen
Uw woning of pand professioneel uit laten tekenen?
Dat kan bij TechnoHome!

Wij verzorgen specifieke maat tekeningen in bijvoorbeeld 3D en plattegrond maar ook technische aanzicht-tekeningen.
Alle ruimtes gedetailleerd uitgetekend zoals u dit wenst!

Neem contact met ons op!

Video Conferentie
Een video conferentie is de oplossing bij uitstek als u niet bij een meeting aanwezig kunt zijn. TechnoHome is gespecialiseerd in het inbouwen van allerhande audiovisueel materieel voor het houden van een video conferentie. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele seconden deel kunt nemen aan al uw belangrijke vergaderingen, waar u ook bent. Zo bent u altijd deel van de belangrijkste ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Presentatie Systemen
Klanten of geïnteresseerden op bezoek die een goed beeld willen over uw werk of leeromgeving?
Met een sterke presentatie wekt u een goede indruk!

Doormiddel van een professionele presentatie kunt u de perfecte indruk maken op uw doelgroep,
om een goede presentatie te kunnen geven heeft u ook goede kwaliteit materiaal nodig.
Denk bijvoorbeeld aan een draadloze verbinding tussen uw laptop en het grote scherm.

Nadat u de draadloze verbinding tot stand heeft gebracht dimmen de lampen een tikkeltje zodat het duidelijk is waar de aandacht naartoe moet, de gordijnen gaan dicht en het grote scherm veranderd in de presentatie die u op uw laptop had staan.
Alles is mogelijk met een van onze professionele instalaties!

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen!

I3-Touch
Tijdens een vergadering, meeting of bespreking bijvoorbeeld foto’s, video’s of tekeningen laten zien op een groot scherm waarbij je ook nog direct aantekeningen en aanpassingen kunt maken door middel van uw smart-pen of vinger?

Met de multifunctionele touchborden van I3 is dit mogelijk!

TechnoHome bied u graag de service en gemak van het bord, voor de mogelijkheden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!

Commercieel Entertainment
Uw ruimte voorzien van geweldige kwaliteit entertainment?
Met onze mogelijkheden op gebied van beeld, geluid en opbouw is alles te realiseren.

Van sportcafe tot poolcentrum, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Sport op meerdere schermen, audio op meerdere plekken.
Verlichting die past bij uw wensen.

Uw bezoekers zullen meer dan tevreden zijn over de kwaliteit van uw nieuwe producten!

Gebouw Beheersysteem
Als u uw bedrijf eenduidig de toekomst in wilt leiden, heeft u voor uw gebouw een beheersysteem nodig. De voordelen hiervan gaan voorbij de simpele gemakken. Het presentatie-aspect van een beheersysteem voor uw gebouw is niet te onderschatten. Bij binnenkomst van uw bedrijfspand of kantoor zet u met een tik op het scherm de lampen, media, klimaat en dergelijke klaar voor uw meeting. Dat geeft een eenduidig signaal af naar uw zakenrelaties; u weet van aanpakken!

Narrowcasting
Uw klanten, patiënten, passanten, wachtende personen en dergelijken informeren over bijvoorbeeld het algemene nieuws, het weer, de nieuwste projecten van uw bedrijf of de wachttijd in uw kliniek op een of meerdere beeldschermen?
Met Narrowcasting is dit mogelijk!

Het publiek een duidelijk beeld geven van wat uw bedrijf kan doen..? Met Narrowcasting kunt u uw publiek op een prettige, professionele manier informeren, adviseren en verwijzen naar uw Facebookpagina of bijvoorbeeld uw website.
Door de mogelijkheid om meerdere “slides” toe te voegen aan uw narrowcasting presentatie systeem kunt u alles op een nette en georganiseerde manier in beeld brengen.

Vragen over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!

Room Scheduling
In de hedendaagse zakelijke omgeving draait alles om professionaliteit en gemak, daarom wordt bij veel bedrijven de behoefte aan een goed werkende kamerplanner steeds groter.

Met ons op maat gemaakte Crestron Room Scheduling systeem kunt u, doormiddel van onder andere uw outlook agenda, bijvoorbeeld personeel, klanten & meetings inplannen in een zelf te kiezen ruimte.
Voor deze ruimte maakt u simpel een tijdschema en voegt u bepaalde personen aan de ruimte toe.

Op de touchscreens bij de ingang kunt u doormiddel van de LED verlichting achter het scherm zien of de ruimte beschikbaar is (groen) of bezet is (rood). Dit is ook aan te geven via de lichtbalk met kamernummer.
Ook is te zien hoelang deze ruimte vrij is, door wie de ruimte het laatst gebruikt is & wie de volgende is die de ruimte gaat gebruiken.

Kortom is dit systeem eenvoudig in gebruik, voorkomt het dubbele agenda’s en geeft het uw pand een moderne professionele look!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de oneindige mogelijkheden!


Contactgegevens
D'Oultremontweg 2
5154 PD Elshout
T: 073-8500555
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: -