< Terug naar alle leden

Vicki Brownhuis Branche: Non-profit, Zorg

Bedrijfsomschrijving

Wie we zijn. Wat we doen.
Het Vicki Brownhuis is dé ontmoetingsplek voor iedereen uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken die met kanker in aanraking komt. Wij helpen de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen die geraakt worden door deze ziekte. Ook naasten en nabestaanden zijn van harte welkom. Want kanker heb je niet alleen.

Wij bieden een warm en gastvrij huis. Je vindt bij ons een luisterend oor, voorlichting, ontspannende activiteiten, contact met lotgenoten en themabijeenkomsten. Alles kan en niets moet. Wat kunnen we voor jou betekenen?
We zijn met negentig vrijwilligers en één betaalde kracht.

Het Vicki Brownhuis
Het Vicki Brownhuis is sinds 1992 het eerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. We zijn er voor volwassenen en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In ons centrum wordt sinds de oprichting op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Wij zijn geen behandelingsinstituut, maar een informele ontmoetingsplaats. De deur staat voor je open! Loop gerust eens binnen zonder afspraak.

Wat we doen
Kanker en de vervelende gevolgen kunnen wij niet de wereld uitbannen, maar door te luisteren, bemoedigen, helpen ontspannen willen wij het leven voor hen draaglijker en positiever maken. Het Vicki Brownhuis helpt een nieuwe balans in het leven te vinden. Door het bieden van informatie, ondersteuning en het bevorderen van contact. Dit contact draagt bij aan het verminderen van angst en levert een positieve bijdrage aan het gevoel van eigenwaarde.

Onze missie
Het Vicki Brownhuis biedt psychosociale ondersteuning voor alles wat de ziekte kanker met zich meebrengt. Wij bieden een luisterend oor, lotgenotencontact, ontspanning en informatie. Het Vicki Brownhuis helpt een nieuwe balans in het leven te vinden. Door het bieden van informatie, ondersteuning en het bevorderen van contact tussen mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Dit contact draagt bij aan het verminderen van angst en levert een positieve bijdrage aan het gevoel van eigenwaarde.


Contactgegevens
Aartshertogenlaan 469
5213 JA 's-Hertogenbosch
T: 073-6148550
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -