< Terug naar alle leden

Primaverde Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Primaverde: schoon, veilig en stofvrij werken

Afdekvlies, afdekfolie, stofwanden, stofdeuren, kitgereedschappen en tapes voor bouw en renovatie

Bouwers en renovatiebedrijven voorkomen herstelkosten met het assortiment van Primaverde!

Bouwers en renovatiebedrijven kunnen herstelkosten maar beter voorkómen. Beschadigingen aan vloeren, trappen en ramen leiden niet alleen tot discussies over schadevergoedingen, maar ook tot vertraging van het bouwproces. Primaverde BV heeft een uitgebreid assortiment betrouwbare producten voor schoon en veilig werken. Zoals afdekvliezen, afdekfolies, stofwanden en kleefmatten. Maar ook tapes en slimme kitgereedschappen.

Betrouwbare A-merken
De betrouwbare A-merken van Primaverde blinken uit in innovatie en efficiency. Onze afdekmaterialen, stofafschermsystemen, gereedschappen en systemen bewijzen zich iedere dag opnieuw in de praktijk. Bijvoorbeeld in de professionele bouw- en renovatiewereld, maar ook daarbuiten.

PrimaCover, Ram Board, Curtain-Wall en meer merken:
PrimaCover afdekmaterialen en stofdeuren
Ram Board afdekmaterialen
Curtain-Wall herbruikbare stofwanden
Permafix afdekmaterialen en tapes
FugenMeister kitgereedschappen
Technische en commerciële ondersteuning
De afnemers van Primaverde zijn voornamelijk gespecialiseerde groothandels in bouw, renovatie en onderhoud, zoals ijzerwarengroothandels, professionele bouwmarkten en schildersvakhandels.

Voor Primaverde is verkoop pas een succes als onze afnemers en hun klanten tevreden zijn. Daarom werken er bij ons mensen met praktijkervaring in bouw, renovatie en onderhoud. Naast een doordacht en kwalitatief hoogwaardig assortiment bieden we onze klanten technische en commerciële ondersteuning. Bijvoorbeeld op het gebied van assortimentssamenstelling, praktijkadvies bij speciale projecten en een bereikbare verkoopbinnendienst.

Onze producten bieden zekerheid
Hoe belangrijk de bescherming van ondergronden en de omgeving tijdens werkzaamheden is, wordt pas duidelijk als die pot verf valt. Of als een kan met olie wordt omgestoten. Elke dag worden onze producten toegepast op bouwplaatsen en schepen, in woningen en ziekenhuizen, in monumenten en musea.
Onze producten bieden zekerheid. Wat kunnen we voor ú doen? Neem contact op!

Ons merk of uw eigen private label?
Primaverde kan veel producten, zoals de afdekmaterialen, ook voor u produceren op basis van speciale klantenwensen met en zonder personalisatie. Wat dacht u van uw eigen merk (private label), waarbij het materiaal wordt geleverd geheel volgens uw specificaties en met uw eigen bedrukking?


Contactgegevens
Industrieweg 22 A
5145 Waalwijk
T: 0416-820248
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -