< Terug naar alle leden

LOGISTORE Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Over ons
Wie en wat haal je met LOGISTORE in huis? Net als jij vinden wij vertrouwen en een klik belangrijk. Dat is de basis voor een goede samenwerking die naast resultaat ook plezier in het werk oplevert.

Hier staan we voor
Het oplossen van intralogistieke problemen: dat is onze kracht!
Wij helpen jou stapsgewijs tot en met het gewenste resultaat. Zo realiseer jij jouw bedrijfsdoelstellingen. Tijdens dit proces werpen wij een 360 graden view op het bedrijf om een passend advies te geven. De totaaloplossing die wij bieden is gebaseerd op onze brede (praktijk)kennis en ervaring. Met onze ondersteuning gaan wij zo ver mogelijk. Daarbij kunnen wij ook vertrouwen op aanvullende deskundigheid vanuit ons partnernetwerk.

Hier gaan we voor
Het creëren van het logistieke fundament voor de toekomst.

Logistiek advies
Jouw core business moet draaien, bouwen en vertrouwen op een passend logistiek fundament. Bij elke verandering is de vraag wat de impact daarvan is op je magazijn en/of supply chain. Een hele uitdaging om efficiënt, snel, kostenbewust en veilig te presteren. Wij helpen je daar graag bij.

Werkwijze
Wat kun je verwachten van onze projectmatige, resultaatgerichte aanpak? Dat we samen aan de slag gaan met jouw vraagstuk en uitdagingen.

Resultaat
We zijn trots op ons track record. En vooral op de langdurige relatie met onze klanten.

Masterdata
Logistiek zonder data is ondenkbaar. Masterdata zijn een 'must-have' om je processen efficiënt, snel, foutloos, veilig en kostenbewust uit te voeren.
Zoek jij een totaaloplossing die jouw assortiment vertaalt in betrouwbare masterdata en zorgt voor koppeling zonder IT-stress? Dan ontwerpen we die samen.

MultiScan
Volledig automatisch meten en wegen: één druk op de knop, razendsnel en super nauwkeurig. Dé basis voor jouw totaaloplossing. Combineer dit met onze software en accessoires om alle logistieke productdata foutloos in jouw systeem te krijgen.

Masterdata Toolkit
De complete basisuitrusting voor het meten en wegen van jouw artikelen. Simpele handmatige bediening met betrouwbaar digitaal resultaat. De meegeleverde software zet eenvoudig de data over naar jouw IT-systeem. Als aanvulling op of alternatief voor de MultiScan.

Interface
Veilige en foutloze invoer van de masterdata in het IT-systeem. Die voorwaarde stellen onze klanten. Daarom bieden wij diverse interface opties die garant staan voor de connectiviteit met jouw systeem.

Service & onderhoud
Altijd kunnen vertrouwen op de werking en output van jouw meet- en weegoplossing?
Preventief onderhoud en snelle storingsafhandeling garanderen jou de gewenste bedrijfszekerheid.

Meer dan advies op maat
Je bent bij ons aan het juiste adres voor stevig onderbouwd logistiek advies en het uitwerken van concepten. Uiteindelijk draait het om resultaat. Voor jou én voor ons. Daarom maken we er samen een project van. Met een projectmatige aanpak realiseren we de gekozen oplossingen en verbeteringen. Zonder verminderde focus op de dagelijkse praktijk. Klinkt dat als jouw aanpak? Nodig ons dan uit voor een kennismaking.

Het magazijn is onze wereld. Wij kennen de processen waar jouw artikelen doorheen gaan.
Voor jouw masterdata-oplossing kijken we dan ook met een praktijkoog naar jouw databehoefte.
We laten je per proces zien hoe je optimaal profiteert van de masterdata in je systeem.
Specifieke omstandigheden? Daag ons uit.
'Nee' verkopen, dat doen we niet. Want wij snappen dat jij goede data nodig hebt.


Contactgegevens
Kerkstraat 7
4273 CA Hank
T: 013-7440387
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: -
Jaaromzet: -