< Terug naar alle leden

Drukkerij Van den Ende - The Notepad Factory Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Drukkerij Van den Ende BV - The Notepad Factory is gevestigd is sinds decennia specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van notitieboeken op maat, promotionele schrijfblokken en zelfklevende memobaadjes (postit notes) met logo. Wij bieden service, innovatie en de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

In de Benelux zijn wij de grootste fabrikant van proefwerk- en examenpapier en promotionele papieren producten voor het onderwijs.

Onze EasyNotes zelfklevende memoblokken zijn de duurzaamste en milieuvriendelijkste in zijn soort. De Aqautack lijmlaag is namelijk op milieuvriendelijke waterbasis. Hierin zijn onze Easy Notes® uniek. En de plakkracht? Ultrasterk!

Een A-merk wordt door bedrijven graag ingezet voor de promotie van een merk en bedrijf. Naast ons grote assortiment schrijfblokken uit eigen drukkerij, kunt u bij ons terecht voor Moleskine® notitieboek en Castelli® notitieboeken met bedrukking. Daarnaast hebben wij twee unieke productielijnen die het mogelijk maken uw notitieboek helemaal custom made te maken! Dus ook de pagina's in het boek en diverse luxe opties.


Contactgegevens
Galliersweg 1
5349 AT Oss
T: 0412-647944
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1869
Vestigingen: -
Jaaromzet: -