< Terug naar alle leden

MetroXL Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

MOOI! Professionele interieur decoratie van MetroXL!
MetroXL brengt beleving in beeld. Met onze prachtige fullcolour visuals worden kale wanden echte sfeermakers. Saaie vergaderzalen krijgen een representatieve uitstraling. Een ongezellige hal wordt omgetoverd tot een gastvrije ontvangstruimte. MetroXL realiseert het voor u! We creëren een compleet nieuwe beleving. Maak het MOOI! met MetroXL.

MetroXL levert interieur graphics en signing voor de professionele markt. Wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit, bieden u advies op maat en zorgen dat uw project van opdracht tot en met montage perfect verloopt! Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van interieur decoratie, reclamebelettering en XL prints zijn wij uw toonaangevend signing specialist.

MetroXL heeft alles in eigen beheer. Met een eigen ontwerpafdeling, eigen productievoorzieningen en een eigen montageteam kunnen wij snel schakelen. Wij denken met u mee en leveren altijd maatwerk. Wij zorgen ervoor dat beleving in beeld wordt gebracht en dat u na oplevering van het project denkt: “MOOI!”

MetroXL is specialist in interieur graphics en signing. Speciaal voor de professionele markt ontwikkelde MetroXL een viertal, inmiddels zeer succesvolle producten: Acoustiwall, mozawall, Vinywall, Lumiwall.

Met deze producten bieden we onze klanten een zeer divers en vaak uniek aanbod. De verschillende systemen zijn namelijk niet alleen visueel erg aantrekkelijk door de haarscherpe full colour print mogelijkheden. Maar deze zijn ook praktisch en functioneel. Zo bieden de Acoustiwall systemen een geluidsdempende oplossing. Mozawall is een niet van echt te onderscheiden mozaïek tegellook waarop elke gewenste print kan worden verwerkt. Vinywall biedt naadloze grootformaat fullcolour wandprints en met Lumiwall creëert u sfeer in de ruimte door de verlichte wanddecoratie.

Dus bent u op zoek naar een unieke én praktische oplossing die er ook nog eens prachtig uitziet en beleving aan de ruimte geeft? Dan hebben we bij MetroXL altijd een product in huis die uw verwachtingen waar kan maken en hoogstwaarschijnlijk zal overtreffen.

Wij denken graag met u mee en kunnen uw project van ontwerp tot installatie voor u vakkundig verzorgen. MetroXL heeft in huis wat u zoekt!


Contactgegevens
Keurweg 12
5145 NX Waalwijk
T: 0416-335368
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1973
Vestigingen: -
Jaaromzet: -