< Terug naar alle leden

Route ICR Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Missie
Route ICR is de eerste echte oplossing voor MKB governance in Nederland. Grondlegger Paul Joore heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Met de focus altijd op het realiseren van doelen. En vooral zorgen dat je inControl bent op weg er naar toe. Een aantal jaren geleden verruilde Paul deze comfortabele rol in de markt voor een idealistische en daarmee ook risicovolle stap.

In veel MKB bedrijven wordt het management namelijk sinds mensenheugenis gevormd door ' de waan van de dag'. Hierdoor zijn ondernemers juist niet inControl als het gaat over het realiseren van hun ondernemersambitie. Kennis en ervaring op dit vlak ontbreekt simpelweg. En precies dat gat is met de jarenlange inspanning en investering van Paul gedicht.

Want Route ICR helpt ondernemers inControl te zijn. Op de Route die zij volgen om van ambitie naar resultaat te gaan. Zo faciliteren wij ondernemers om succesvol te groeien. De ICR "InControlRating" van je bedrijf is je groeikompas. En binnen de Route ICR webapplicatie vind je hulp en professionele begeleiding op momenten dat het jou uitkomt. Zodat jij je ondernemersambitie ook écht realiseert!

Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien. En groeien staat bij ICR voor vooruitgang, in de volgorde eerst beter, dan groter!

Hoe MKB governance je helpt om sneller je doelen te bereiken
Ondernemen is simpel. Maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen. Maar waarom dan? In onze artikelreeks 'Invulling MKB governance in de praktijk' hebben we het daarover. En tevens kijken we hoe dat probleem kan worden opgelost. Download het magazine waarin we de eerste acht gepubliceerde artikelen voor je hebben gebundeld.

Onze diensten
E-learning & DHZ coaching voor ondernemers
Een Route ICR abonnement op de webapplicatie voor jou en je team. Om beter te presteren, meer te verdienen én je ondernemersambitie te realiseren!

Coaching & begeleiding voor ondernemers
In combinatie met een Route ICR abonnement op de webapplicatie, bieden wij fysieke coaching & begeleiding. Zodat je sneller beter presteert en meer verdient!

ICR franchising voor business coaches
Route ICR biedt business coaches de mogelijkheid om als ICR business coach te werken. Zo kunnen meer ondernemers hun voordeel doen met de Route ICR aanpak.

ICR white label voor dienstverleners
Route ICR levert de ICR webapplicatie onder je eigen bedrijfsnaam, met eigen look & feel. Zodat jij zelf abonnementen kunt aanbieden aan jouw klanten.


Contactgegevens
Luxwoudestraat 21
5045 XH Tilburg
T: 088-8428679
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: -
Jaaromzet: -