< Terug naar alle leden

Peek Metaalkonstrukties Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Ons constructie- en metaalbedrijf uit Hedel – in de buurt van Den Bosch – biedt een veelzijdig pakket aan diensten aan voor vele typen metaalprojecten. Wij zijn dan ook metaalvakmensen in hart en nieren. U ontvangt van ons metaal- en constructiebedrijf maatwerk van de beste kwaliteit, waar wij ons iedere dag voor inzetten voor onze klanten in onder andere Den Bosch en de rest van Brabant. Apparatenbouw, stalen meubelconstructies en toelevering van standbouw zijn slechts enkele voorbeelden die ons metaalbedrijf in Hedel voor u kan realiseren. Wordt uw project opgeleverd, maar spreekt een metaalkleur u niet aan? Laat het ons weten en kies ervoor om uw bestelling te poedercoaten. We voorzien uw constructie dan van een kleur naar wens.

Apparatenbouw in Brabant en Gelderland
Heeft u wensen op het vlak van apparatenbouw voor uw bedrijf in Brabant of Gelderland? Dan zijn wij u in Hedel graag van dienst. Wij zien elk project als een uitdaging en zijn in staat om van verschillende onderdelen de meest uiteenlopende apparaten of werktuigen te vervaardigen. U wilt natuurlijk een eindproduct van zeer goede kwaliteit. Met ruim 35 jaar ervaring en de modernste apparatuur hebben wij alles in huis om uw project tot in detail te realiseren.

Het ideale adres voor apparatenbouw voor uw project in Brabant of Gelderland
Tegenwoordig volgen de ontwikkelingen in de metaalbewerking elkaar ontzettend snel op. Wij begrijpen dat de wensen van particulieren en bedrijven voortdurend veranderen. Met onze uitgebreide kennis zijn wij in staat in te spelen op de groeiende eisen die gesteld worden aan apparaten. Onze vakmensen werken iedere dag met passie om nieuwe apparaten samen te stellen op basis van constructietekeningen naar wens van de klant.

Meubelframes
Op het gebied van meubelframes heeft Peek Metaalkonstrukties uit Hedel veel kennis en ervaring in huis. De constructie van meubels is uiteraard weer een heel andere tak van sport dan apparatenbouw of de toelevering van standbouw. Iedere dag maken onze specialisten frames op maat, zodat deze de basis vormen voor stevige en kwalitatieve meubels voor onze klanten.

Specialist in poedercoat vlak bij Den Bosch
Poedercoat is een veelgebruikte techniek bij Peek Metaalkonstrukties in Hedel, nabij Den Bosch in Brabant. Wellicht heeft u er al vaker van gehoord, maar wat is het nu precies? Poedercoating is een populaire verftechniek, waarbij met behulp van poedercoat een kunststoflaklaag wordt aangebracht. Hiermee geeft u binnen een korte tijd een finishing-touch aan uw product. Lijkt u deze verftechniek interessant voor uw project? Laat ons de kleur weten en wij maken het voor u waar!

Specialist in lasersnijden in de buurt van Brabant
Lasersnijden laat u over aan Peek Metaalkonstrukties, gevestigd in Hedel – nabij Den Bosch in Brabant. Met meer dan 35 jaar aan ervaring mag ons team zich dé specialist in lasersnijden noemen, zowel in Gelderland als Brabant. Dit geldt ook voor vele andere constructiewerkzaamheden. Van lassen en snijden tot kantwerk en poedercoating; binnen veel werkvelden ontvangt u de beste resultaten.

Kant- en buigwerk
Een professional die de nieuwste technieken op het gebied van kant- en buigwerk toepast, zorgt voor het beste resultaat van uw constructieproject. Daarom schakelt u Peek Metaalkonstrukties uit Hedel in. Bij ons zijn specialisten werkzaam die veel ervaring hebben in metaalbewerking. Kant- en buigwerk moet uiteraard op een secure manier worden uitgevoerd. Dit is mede van belang om een constructieproject snel en efficiënt te laten verlopen. Maak kennis met nieuwe computergestuurde technieken die het kanten en buigen van metaal zo nauwkeurig mogelijk maken.


Contactgegevens
Koningskampen 12
5312 JK Hedel
T: 073-5993497
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1974
Vestigingen: -
Jaaromzet: -