< Terug naar alle leden

MAAS International Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

maas biedt oplossingen op maat
ALTIJD KWALITEIT EN GEVARIEERD
Gezond en ook gewoon lekker genieten. Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Daarom bieden wij mensen op het werk altijd toegang tot lekkerste koffie, thee, frisdranken en snacks. Wij bieden oplossingen op maat, spelen optimaal in op de behoeften van uw medewerkers en bezoekers en ontzorgen u volledig met de beste service. Zorgeloos genieten dus!

MAAS is een duurzame speler op het gebied van koffie, thee, frisdranken en snacks. Wij schenken de beste koffie en thee en maken van ieder koffiemoment een echt genietmoment. 24/7 Coffeeservice@Work. Daar staan we voor!

In Nederland werken ruim 600 medewerkers die samen met ons dagelijks IMPACT maken op de werkvloer. Dit doen wij door iedereen op het werk 24/7 toegang te bieden tot de lekkerste koffie en thee, fris en snacks uit de meest innovatieve en moderne machines. Wij bieden onze medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen. We zijn zeer ondernemend, innovatief en altijd service- en klantgericht.

MAAS Operators zijn
- Vakkundig, vriendelijk en gastvrij
- Verantwoordelijk voor de optimale afstemming tussen machine en product
- Technisch geschoold
- Service gericht
- Verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van uw automaten

KOFFIEMACHINES
Bij MAAS geloven wij dat mensen meer uit het leven halen wanneer zij goed eten en drinken. Om dit waar te maken zijn wij vanaf dag één op zoek naar de beste en meest innovatieve technologieën in onze koffiemachines.

MAAS koffiemachines zijn de meest betrouwbare machines. Onze robuuste koffiemachines serveren alle denkbare koffievariaties gemaakt van de beste koffiebonen. De koffiemachines zijn maximaal recycle- en herbruikbaar (100%), energiezuinig met A++ energielabel en uitgerust met een standaard stand-by-modus om elektriciteitsverbruik te verminderen. Dit levert een besparing per koffiemachine per jaar op van circa 139 kWh. Ontdek welke koffiemachine het beste bij uw organisatie past of vraag advies op maat.


Contactgegevens
Science Park Eindhoven 5051
5692 EB Son
T: 06-11318708
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: -
Jaaromzet: -