< Terug naar alle leden

Kings Code Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Hallo, wij zijn Kings Code. Makers van gebruiksvriendelijke software oplossingen. Bouwers van slimme bedrijfsautomatisering. Architecten van veilige klantomgevingen.

Als Kings Coders treden we vastberaden naar voren wanneer standaard software niet de gewenste route of flexibiliteit biedt op weg naar úw online succes. Software veiligheid, code kwaliteit en ‘Privacy by Design’ kenmerken onze werkwijze sinds 2012.

Kings Code wenst zich met name te onderscheiden door haar gemoedelijke, ontspannen maar bovenal vakkundige en ambachtelijke bedrijfsziel. Een bedrijfsziel die het team zélf heeft omkaderd in 5 woorden, 5 waarden; toegewijd, solide, geluk, samen én open. Dat is de basis waarop Kings Coders gezamenlijk mét u de vertaalslag maken van idee naar online digitaal succes.

Over deze kernwaarden gesproken: Als het gaat over bedrijfskritische software wilt u als ondernemer of verantwoordelijke zoveel mogelijk risico’s voorkomen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als uw softwareleverancier niet meer voor u kan werken? Moet u dan opnieuw beginnen met de ontwikkelingen en investeringen? Zijn er andere bedrijven die de software willen en kunnen overnemen?

Het volledig afhankelijk zijn van een softwareleverancier wordt vendor lock-in genoemd. In feite wordt u gegijzeld door uw eigen softwareleverancier en worden uw keuzes een stuk beperkter. Overstappen naar een andere leverancier wordt een lang en kostbaar proces. Voor sommige softwareleveranciers zal vendor lock-in onderdeel uitmaken van het verdienmodel.

Bij Kings Code zitten we daar niet op te wachten. Ontwikkelen is pas écht leuk wanneer je dat samen met tevreden klanten kunt blijven doen. Het is voor ons team dan ook de uitdaging dit zo te houden! Al onze applicaties worden dan ook ontwikkeld op basis van open bronnen (Open Source) en industriestandaarden. De enige reden dat onze klanten steeds weer terugkomen is omdat ze dat graag willen. En dát is onze missie!


Contactgegevens
Clarissenstraat 22
5281 AZ Boxtel
T: 0411-769046
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: -