< Terug naar alle leden

Grizzly Marketing Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Iedere dag oriënteren miljoenen potentiële kopers zich op het internet voor de aanschaf van producten en diensten. Goed vindbaar zijn in de zoekmachines is dan ook dé manier om nieuwe business te genereren. Wie een hoge positie heeft op relevante zoektermen, krijgt de meeste bezoekers op zijn website en logischerwijs ook de meeste nieuwe klanten. Vanuit ons online marketing bureau in onder meer Breda zorgen onze gedreven specialisten ervoor dat websites optimaal vindbaar worden én blijven binnen zoekmachines als Google. Dit doen wij met succes voor uiteenlopende (inter)nationale klanten in diverse sectoren.

Hoe zorgt ons online marketing bureau uit Breda voor optimale vindbaarheid?
Search Engine Optimization (SEO) is de basis van onze dienstverlening, maar er is meer dat ons online marketing bureau doet om uw website of webshop beter vindbaar te maken. Met Google Ads zorgen we ervoor dat u ook in de betaalde zoekresultaten beter naar voren komt. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor conversie optimalisatie, waarmee we ernaar streven extra conversies te genereren op basis van uw huidige bezoekers. Verder analyseren we uw bezoekers en hun gedrag met behulp van Google Analytics. Op die manier krijgen we meer inzicht in uw doelgroep en kunnen we uw website nog beter op hen afstemmen. Tot slot verzorgen we ook linkbuilding om de populariteit van uw website te vergroten. Ook dit heeft een positieve invloed op uw online vindbaarheid. Naast deze totaalaanpak zijn we ook altijd op de hoogte van updates van zoekmachines en houden we uw populariteit in de markt en concurrentiewijzigingen in uw branche in de gaten.

Waarom overwegen een online marketing specialist in de arm te nemen?
Heeft u een winkel? Dan wilt u natuurlijk dat hier meer klanten binnenkomen die ook serieus een aankoop overwegen. Hier spelen wij op in door uw lokale vindbaarheid te verhogen met bijvoorbeeld de optimalisatie van uw Google Mijn Bedrijf en het motiveren van bezoekers om vanuit uw website uw winkel te bezoeken. Heeft u enkel een webshop? Dan stimuleren we nieuwe bezoekers om meer bestellingen te plaatsen door uw websitebezoekers op meerdere punten over te halen om te converteren. Heeft uw bedrijf een landelijke of zelfs internationale dekking en wilt u juist offerte-aanvragen of afspraken genereren? Ook dan hebben we een pakket dat bij u past. In dat geval zetten we een nationaal plan in om ervoor te zorgen dat u in de regio van elke geïnteresseerde zoeker gevonden wordt. Hierdoor hebben we voor alle mkb’ers de juiste aanpak in huis.


Laat u begeleiden door dé SEO-specialist
Grizzly New Marketing is een SEO-specialist die altijd transparant en stapsgewijs te werk gaat. Zo weet u precies hoe wij als marketing bureau online groei en meer resultaat voor u kunnen realiseren. Met verschillende pakketten voor regionale, nationale en e-commerce bedrijven zijn wij elk bedrijf optimaal van dienst, zoals u kunt lezen in onze succescases. Plan een adviesgesprek in en ontdek wat ons online marketing bureau uit Breda voor uw bedrijf kan betekenen.


Contactgegevens
Stadionstraat 38
4815 NG Breda
T: 06-82320768
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -