< Terug naar alle leden

R&R Systems Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

Wie met ons een gesprek aan gaat merkt het direct : bij R&R Systems staat techniek en vakmanschap voorop. Enerzijds beschikken onze vakmensen over elektrotechnische, thermische en bedrijfseconomische kennis. Anderzijds kunnen we putten uit jarenlange ervaring met onze energieconcepten. Het resultaat is de juiste oplossing voor duurzame energie dat zichzelf snel terugverdiend.

De directie van R&R Systems B.V. bestaat uit Eric en Jan van Houtum. Al bijna 20 jaar ontwerpt en installeert R&R Systems duurzame systemen om energie te besparen. We houden niet van opgeklopte verhalen, voor ons moet het technisch en thermisch in orde zijn. De vraag die we ons daarbij steeds stellen: “Wat is voor uw bedrijf of situatie de best duurzame oplossing om energie te besparen?”. We rekenen en ontwerpen net zo lang door totdat we de beste besparing op uw energieverbruik bereikt hebben.

Voor bedrijven, aannemers, architecten en projectontwikkelaars
Door onze jarenlange ervaring is geen klus voor ons te gek. Ons bloed gaat sneller stromen bij complexe situaties of industriële projecten, maar ook voor een “standaardklus” gaan we graag aan de slag. We ontwerpen, installeren en onderhouden duurzame energieconcepten voor overheden, bedrijven, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en voor particulieren. Elke bedrijfssituatie of project is anders en dat maakt ons vak zo leuk.


Contactgegevens
Vliet 17
5422 VV Gemert
T: 0492-322437
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: -
Jaaromzet: -