< Terug naar alle leden

The DJ Group Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

The DJ Group heeft 2 labels: The Event DJ & The Wedding DJ waarmee we kwalitatief DJ entertainment leveren op (zakelijke) events en bruiloften.

- The Event DJ
Op een succesvol evenement hoort een DJ van The Event DJ thuis. Ons team van gekwalificeerde allround dj's ebben ruime ervaring met het verzorgen van DJ entertainment op evenementen en in het bedrijfsleven.

De afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij honderden geslaagde zakelijke evenementen op de meest spraakmakende (internationale) eventlocaties. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Rotterdam met een nevenvestiging in Breda.

Niet op ieder evenement en eventlocatie is apparatuur beschikbaar, ook daar ontzorgen wij u in. Wij werken uitsluitend met A-merk apparatuur, professionele AV-partners en de beste Dj's en entertainers. Wij bieden complete oplossingen aan.

De doelstelling van uw evenement staat altijd centraal. In een persoonlijk gesprek bespreekt u samen met een ervaren eventmanager de wensen en de mogelijkheden. Uiteraard denken wij mee in de conceptontwikkeling en heeft u voor, na en tijdens het event altijd contact met dezelfde contactpersoon.


- The Wedding DJ
The Wedding DJ zorgt voor een knallend einde van jullie huwelijksdag. Ons team van allround dj's heeft ruime ervaring in het draaien van feestavonden. De afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Nederland. Onze hoofdvestiging is in Etten-Leur met nevenvestigingen in Breda, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Goes.


Contactgegevens
Wernhoutseweg 9 D
4881GA Zundert
T: 0630153370
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 6
Jaaromzet: €250.000 - €500.000