< Terug naar alle leden

VelzArt Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

VelzArt is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor het MKB. Dat is een breed begrip natuurlijk, waarvan de betekenis en de inhoud ook nog eens voortdurend veranderen. Termen als ‘virtuele werkplekken’, ‘clouddiensten’ en ‘Sharepoints’ zijn inmiddels redelijk gemeengoed, toch? Maar ook vaste en mobiele telefonie vallen onder ICT, net als locatiebeveiliging, domotica en nog veel meer. Wij zeggen het daarom liever zo: MKB’ers kunnen bij ons terecht voor iedere vraag over ICT en alles wat daar volgens hen mee te maken heeft. Dat is al twintig jaar zo en dat blijft zo.

Roots
Onze roots liggen in de gemeente Geldermalsen en Neerijnen (tegenwoordig West-Betuwe). VelzArt zag in 2002 het levenslicht op een zolderkamer in Geldermalsen. In 2007 verhuisden we naar de ‘oude Rabobank’ in Waardenburg, waar we onze eerste collega’s aannamen. In 2018 verhuisden we naar de Ringweistraat 2, ook in Waardenburg. En nu? Nu vind je ons in een prachtig pand in Zaltbommel. Door de centrale ligging aan de A2 in de buurt van plaatsen als Zaltbommel, Tiel, Nieuwegein, Gorinchem, Utrecht en Den Bosch kunnen wij vrij snel op locatie zijn of is een bezoek aan ons kantoor nooit ver weg!

Kantoreca
In 2018 verbouwden we onze benedenverdieping tot een kantoreca-verdieping. Uuh… een wat? ‘Kantoreca-verdieping’! Dat zelfbedachte woord staat voor vergaderen en werken in een sfeervolle omgeving, met altijd verse koffie en thee bij de hand. De kern van onze kantoreca is het reparatiecentrum. Hier repareren en installeren we devices en leveren we nieuwe apparatuur uit.

Structuur
Onze organisatie is eenvoudig en misschien een tikkeltje klassiek. Lekker duidelijk voor onze klanten! De twee directieleden leiden het bedrijf naar zijn doelen. Daarnaast werken we in teams aan producten, diensten en ontwikkelingen. Momenteel zijn we met 30 collega’s. Jonge collega’s, want onze gemiddelde leeftijd is 33 jaar. Groeien? Dat willen we zeker, maar alleen als het nodig is. De praktijk wijst uit dat onze organisatie ieder jaar 1,5 fte groter is dan het jaar ervoor.


Contactgegevens
Oude Bosscheweg 5
5301 LA Zaltbommel
T: 0418-712400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: -
Jaaromzet: -