< Terug naar alle leden

Ahrend Branche: Bedrijfshuisvesting, Kantoorinrichting

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Koninklijke Ahrend. Al 125 jaar creëren wij vitaliserende werkomgevingen voor onze klanten overal ter wereld.

LESS IS MORE

We bouwen op een unieke historie, waardoor we voorbij de waan van de dag kunnen kijken om de toekomst van werk vorm te geven. Het begon voor Ahrend in 1896 met een typisch Nederlandse ondernemersgeest, maar wat onze producten, onze cultuur en onze ambities écht onderscheidt, is de filosofie van één van de meest bescheiden maar tegelijk ook één van de meest bepalende industrieel ontwerpers: Friso Kramer.

Deze filosofie van "form follows function" en "less is more" streeft ernaar alle overbodige details te verwijderen tot een object volledig in harmonie is met zijn gebruiker en hem onopvallend en op natuurlijke wijze ondersteunt in wat hij het beste doet. Dit wordt weerspiegeld in onze ontwerpen, die logisch, duurzaam en tegelijk tijdloos zijn.

Vitalising workspaces

De werkomgevingen die we vandaag creëren zijn vitaliserend in alle opzichten. Ze bevorderen welzijn, faciliteren diversiteit, creëren verbondenheid en verhogen productiviteit. Onze producten zijn niet alleen vanzelfsprekend in gebruik en uiterlijk, ze zijn ook afgestemd op de actuele behoeften van onze klanten. We bieden hun de flexibiliteit en volledige service om de beschikbare ruimte optimaal te gebruiken.

Duurzaamheid

"Less is more" betekent voor ons ook duurzaam. Een functioneel en vitaliserend ontwerp dat perfect aansluit op zijn omgeving, resulteert logischerwijs in minder afval, in innovatief hergebruik van materialen en in steeds meer manieren om onze natuurlijke hulpbronnen te sparen. Omdat wij onze eigen productiefaciliteiten hebben blijft het niet bij ideeën, maar brengen we ze ook daadwerkelijk in de praktijk.

Transparant en direct

Het wereldbeeld en de werkwijze van Friso Kramer zit in ons DNA en bepaalt onze cultuur. We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen en we doen er alles aan om de best mogelijke prestaties voor onze klanten, gebruikers en medewerkers mogelijk te maken. We zijn transparant en direct.

Ahrend wereldwijd

Koninklijke Ahrend is wereldwijd actief, aanwezig in meer dan 25 landen en altijd in gesprek met verschillende klanten, gebruikers en samenlevingen over de toekomst van werk. In voortdurende samenwerking realiseren we functionele, duurzame oplossingen die de gezondheid, het welzijn en de prestaties versterken van het belangrijkste kapitaal van onze klanten: hun medewerkers.


Contactgegevens
Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
T: 088-0060000
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1896
Vestigingen: -
Jaaromzet: -