< Terug naar alle leden

Cegid Invoice & Financing Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Financiering (factoring) van uw facturen voor de ZZP'r en het MKB.

We zijn een Internationale Fintech die speciaal staat opgesteld voor ZZP en het MKB. Fintech houdt in dat veelal alles online verloopt. We verzoeken je dan ook via onze website www.Koala.eu jezelf aan te melden (rechtsboven account aanmaken). Je kan selecteren op NL taal.

Als je gebruik wilt maken van ZZP of MKB financiering dan moet je een ideaal abonnement afsluiten (29 euro per maand).
Je kan dan zelf bepalen wanneer je facturen wilt verkopen/financieren. Het standaard tarief voor ZZP is 2,99% per maand voor iedere factuur die je bij ons indient. Andere MKB omzetten is maatwerk en een scherper tarief (vanaf 1.2%). Je krijgt dus ruim 97% gefinancierd (inclusief BTW) en direct (max. 48 uur) overgemaakt. Cegid/Koala neemt het kredietrisico over (70% dekking) en verzorgt creditmanagement indien debiteur niet betaald. De debiteur gaat rechtstreeks aan Cegid/Koala overmaken. Wij ontzorgen zo de ZZP'r en MKB'r. Je bent vrij om op ieder moment te stoppen met Cegid/Koala. Er zijn verder geen afsluitkosten of andere kosten dan het Ideaal abonnement en de all in tarifering per factuur. Erg flexibel en transparant dus.

Cegid Invoice & Financing is de handelsnaam van Koalafin Belgium S.A. Dit is een 100% dochteronderneming van de Cegid Group.

Voor meer informatie mbt de Cegid Group verwijzen we graag naar www.cegid.com


Contactgegevens
Rue Hors- Chateau 50 Bus 12
4000 Luik België
T: 0032486769649
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000