< Terug naar alle leden

Astrid Vitaal Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Ik ben Astrid de Rooij en sinds 1 januari 2022 eigenaar van Astrid Vitaal. Ik vind het in mijn werk belangrijk om bij te kunnen dragen aan het creëren van iets waardevols. Met organisatieadvies op het gebied van duurzame inzetbaarheid kan ik voor een grote groep mensen en bedrijven verschil maken.

Ondersteuning bij duurzame inzetbaarheid
Bij duurzame inzetbaarheid gaat het om een optimale inzetbaarheid van medewerkers, zowel nu als in de toekomst. Er zijn veel punten binnen je organisatie waarop je kunt aangrijpen. Astrid Vitaal biedt ondersteuning om met duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie aan de slag te gaan. Het is slim om te starten met de oriëntatiescan, gevolgd door het onderzoek en advies duurzame inzetbaarheid. Dat zorgt voor een goede basis om de juiste keuzes te maken. Vervolgens kan Astrid Vitaal ondersteunen in programmamanagement en een bijdrage leveren in het realiseren van de organisatiedoelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Oriëntatiescan
De oriëntatiescan duurzame inzetbaarheid bestaat uit een analyse, waarbij in kaart gebracht wordt waar de grootste risico’s en kansen liggen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Op basis van een lijst van thema’s kun je vervolgens een keuze maken waarmee je aan de slag wilt gaan.

Onderzoek en advies
Door een goed werkklimaat te creëren, krijgen medewerkers meer plezier in hun werk en zullen minder snel uitvallen. Ze zijn duurzaam inzetbaar, tot aan hun pensioen. Maar er zijn veel factoren van invloed op duurzame inzetbaarheid. Wilt u weten welke dat specifiek voor u organisatie zijn en hoe u deze kunt verbeteren? Vraag dan het onderzoek en advies duurzame inzetbaarheid aan.

Programmamanagement
Na de adviesscan weet je welke aspecten van duurzame inzetbaarheid opgenomen kunnen worden in de strategische doelen van je organisatie en meegenomen in de beleidsplannen. Maar daarmee is succes nog niet gegarandeerd. Door de projecten, processen en routines samen te brengen in een tijdelijk programma bewaak je de samenhang en voortgang, wat de kans vergoot om de doelen te behalen.

Workshop “Mooier werk”
Banen veranderen, er komen taken bij en er gaat wat vanaf. Het is goed dat werk ontwikkelt. Maar sta er eens met jouw team bij stil welke onderdelen van het werk nog passen en waar jullie wat aan willen veranderen. Dat kan door kleine veranderingen aan te brengen in het huidige werk. De workshop “Mooier werk” geeft werknemers handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan, waardoor zij meer plezier in hun werk ervaren en effectiever zullen werken.


Contactgegevens
Spoorlaan 21 K
5038 CB Tilburg
T: 06-15668423
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -