< Terug naar alle leden

Wiek de Laat Prolians Branche: Bedrijfshuisvesting, Beveiliging

Bedrijfsomschrijving

Wiek de Laat Prolians is een toonaangevend partner in toegangstechniek. Zowel op het gebied van mechanische als elektromechanische oplossingen beschikken wij over de kennis en kunde om elk bouwproject tot een succes te maken. Wij onderscheiden ons doordat we zowel bouwkundige beveiliging, toegangscontrole als deurautomatisering aanbieden. En dat 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Onze passie voor hang- en sluitwerk en techniek, plus een gezonde dosis Brabantse nuchterheid is tot op de dag van vandaag nog altijd de drijvende kracht achter onze bedrijfsfilosofie.
Als expert in bouwkundige beveiliging van (bedrijfs)panden bindt Wiek de Laat Prolians zich niet aan één specifieke leverancier. In plaats daarvan werken we met een grote groep van A-merken, hetgeen de vrijheid en flexibiliteit verschaft om tot de juiste oplossing voor elk project te komen. Zo kunnen we namelijk altijd de leveranciers kiezen die het beste bij jouw situatie of probleem passen.
Door deze enorme variëteit aan producten begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig geldt dat niet voor de experts van Wiek de Laat. Wij zetten graag onze tanden in jouw beveiligingsprobleem, voorzien je van goed advies en leveren een oplossing op maat.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Wiek de Laat Prolians zoekt altijd naar de beste oplossing voor jou. We vertellen je wat we doen en we doen wat we je vertellen. Puur, simpel en transparant.


Contactgegevens
Mounbattenweg 13
5466 AX Veghel
T: 073-5492773
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000