< Terug naar alle leden

KOP Branche: Lifestyle en retail, Kunst

Bedrijfsomschrijving

KOP richt zich als 'kickstarter voor kunst- en designtalent' op opdrachtgeverschap, begeleidingstrajecten, werken in de publieke ruimte, samenwerkingen met andere disciplines en partnerschappen zowel binnen- als buiten de kunst en cultuursector.

Talent­ontwikkeling
Trajecten voor startend kunst- en designtalent
KOP zet begeleidingsprogramma’s in bij eigen kunstprojecten én als coproducent, waarbij we specifiek op het gebied van talentontwikkeling partnerschappen aangaan. Begeleidingstrajecten bestaan uit persoonlijke coaching, masterclasses, fieldtrips en presentaties. We betrekken hierbij experts en zetten actief ons netwerk in.

KOP werkt met kunstenaars en designers die maximaal vijf jaar geleden zijn afgestudeerd aan een kunstopleiding of aantoonbaar professioneel maker zijn.

KOPshop
Kunst- en designobjecten van jonge makers.
In de KOPshop gaat het grootste deel van de opbrengst naar de makers, het overige deel steekt KOP in activiteiten om talent te ondersteunen. Met jouw aankoop schaf je dus niet alleen een mooi product of uniek stuk aan, je helpt ook jonge professionals om zichzelf verder te ontwikkelen.


Contactgegevens
Doctor Jan Ingenhousz Plein 42 Suite 31
4814 EH Breda
T: 06-41084268
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: -
Jaaromzet: -