< Terug naar alle leden

Idiomas Taleninstituut Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

TAALCURSUSSEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN
Is die “knobbel” werkelijk nodig om een taal te beheersen? Ziet u op tegen die eindeloze woordenlijst en dat samen stampen van de grammaticale regels? Staat u met uw mond vol tanden op het moment dat een anderstalige u benadert?

De taalcursussen van Idiomas bieden u de oplossing!
Achter de naam Idiomas staat een team van uitstekend gekwalificeerd enthousiaste “native speaking” docenten. Zij hebben jarenlang ervaring opgedaan bij allerlei instellingen, scholen en andere taleninstituten. Onze docenten zijn continu bezig hun kennis verder te verbreden en te verdiepen.

OVER ONS
Idiomas Taleninstituut is gespecialiseerd in taal en cultuur trainingen, bestemd voor zowel beginners als gevorderden. Flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan voorop. Idiomas kent een uitgebreid aanbod aan taalcursussen, die zowel voor particulieren als voor bedrijven zeer geschikt zijn.
Het team van Idiomas Taleninstituut bestaat uit uitstekend gekwalificeerde enthousiaste ‘native speaking’ trainers. Zij hebben jarenlang ervaring opgedaan bij scholen en andere taleninstituten zowel voor de particulieren als de zakelijke markt.

Veelvuldig bezoeken zij hun moederland om nieuwe ideeën op te doen. Daarnaast zijn onze trainers continu bezig hun kennis verder te verbreden en te verdiepen.

Idiomas heeft jarenlange ervaring en is uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde taleninstituten binnen de MKB-sector in Brabant. Dit is te danken aan de belangrijke pijlers van Idiomas: cultuur naast de taal, gekwalificeerde native speakers, het vermogen om maatwerktrainingen te creëren en veel branche gerelateerde onderwerpen te bespreken.

Vele midden- en klein bedrijven zijn zeer tevreden over onze aanpak en keren geregeld terug voor complete trainingen of vervolgtrainingen.

Ook grote aantallen particulieren hebben ons taleninstituut bezocht en zijn uitermate tevreden over ons les aanbod.


Contactgegevens
Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg
T: 013-5718381
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: -
Jaaromzet: -