< Terug naar alle leden

Hycult Biotech Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Hycult Biotech is sinds 1994 een ISO-13485 gecertificeerde fabrikant van onderzoeksreagentia op het gebied van aangeboren immuniteit. Wij hebben uitgebreide kennis in de ontwikkeling en productie van assays, antilichamen en eiwitten. Onze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande wetenschappers over de hele wereld. Deze nauwe samenwerkingen leiden tot betrouwbare en reproduceerbare onderzoekstools die een beter begrip en monitoring van ziekten mogelijk maken.

Faciliteiten

Hycult Biotech is een particuliere onderneming die opereert vanuit het hoofdkantoor in Uden, Nederland. Op deze locatie worden producten ontwikkeld, geproduceerd en opgeslagen. Onze producten worden beschikbaar gesteld via het Nederlandse hoofdkantoor, ons verkoopkantoor in Wayne (PA) USA en distributeurs die aanwezig zijn in meer dan 50 landen.

Contractproductie

Wij zijn een ervaren partner als het gaat om het uitbreiden van uw productiecapaciteiten of het uitbesteden van gespecialiseerde afhandelingsprocedures. Onze cleanroomfaciliteiten stellen ons in staat om onder GMP-omstandigheden te produceren en diensten aan te bieden zoals microplaatcoating, lyofilisatie, antilichaamproductie en opschaling.

Wetenschappelijk programma en samenwerkingen

We hebben een wetenschappelijke drive om deel te nemen aan onderzoeksprojecten en zijn een verbinding tussen wetenschap en industrie. Hycult Biotech is een geschikte MKB-partner voor uw onderzoeksproject. We nemen actief deel aan internationale consortia en wetenschappelijke beurzen. Met onze ervaring kunnen wij een bijdrage leveren die waarde toevoegt aan uw project.

Bedrijf tot bedrijf

Als fabrikant en eigenaar van kloonlicenties kunnen we een langdurige levering van OEM-producten garanderen met stevige kwaliteit en een goede consistentie van batch tot batch. We hebben solide afspraken over IP en cellijnen en uitgebreide kennis, aangezien we dezelfde producten gebruiken voor onze interne ontwikkeling en productie van assays. Ons doel is om samen te groeien, waardoor u succesvoller wordt in uw bedrijf.

Onze toewijding aan kwaliteit
Als originele fabrikant begrijpt Hycult Biotech het belang van kwaliteit en de behoefte aan goed gekarakteriseerde onderzoeksproducten die werken. De kwaliteit van bioreagentia is vooraf moeilijk in te schatten en als het een issue wordt kom je er pas achter als het te laat is: nadat je je experimenten hebt uitgevoerd. Het kiezen van Hycult Biotech-producten zorgt ervoor dat uw kostbare tijd wordt besteed aan uw onderzoek en niet aan de onderzoekstools.
✔ Onze 25 jaar ervaring maakt ons een expert in moeilijk meetbare eiwitten in complexe matrices.

✔ Elke geproduceerde antilichaambatch wordt in onze gebouwen QC-getest voor gevalideerde toepassingen om een ​​optimale kwaliteit te garanderen.

✔ Wij garanderen een hoge betrouwbaarheid en reproduceerbaarheid van onze producten door goed gevalideerde en gestandaardiseerde werkprocedures.

✔ ELISA-kits worden getest door twee onafhankelijke operators voordat een batch wordt vrijgegeven om het hoogste prestatieniveau te garanderen.

✔ Al onze ELISA-kits worden grondig gevalideerd met behulp van zowel zieke als gezonde monsters samen met een extern referentiecentrum.

✔ Intern gevalideerde monsters worden altijd opgenomen bij het QC-testen van onze ELISA-kits om optimale precisie en reproduceerbaarheid te garanderen.

✔ Alle zuiverings- en afvulstappen vinden plaats onder aseptische omstandigheden in onze GMP-faciliteit.

✔ 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden over het product? Krijg je geld terug of ruil het om voor een ander product!

✔ Heeft u technische vragen? Ons toegewijde ondersteuningsteam zal binnen één werkdag een antwoord geven.

Een goede indicator voor productkwaliteit is de frequentie van citaten in de wetenschappelijke literatuur. Al drie jaar op rij is Hycult Biotech een van de snelstgroeiende bedrijven in de branche als we kijken naar de groei van citaten.


Contactgegevens
Frontstraat 2 A
5405 PB Uden
T: 0413-251335
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -