< Terug naar alle leden

Ducotex Bedrijfskleding Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

OPVALLEND ANDERS!
Ducotex is leverancier van bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke bescherming. Ons assortiment is allesomvattend. Bedrijfskleding is namelijk zoveel meer dan kleding die je tijdens het werk draagt. Bedrijfskleding straalt een bedrijfscultuur uit, vergroot de herkenbaarheid van je bedrijf en versterkt het groepsgevoel onder collega’s. Ducotex is meer dan een leverancier, wij zijn adviseur, partner en vooral ontzorgend. Bij Ducotex staat ondersteuning centraal en is het advies onderscheidend. Van persoonsgebonden levering op locatie tot een online kledingbeheersysteem (KMS) dat 24/7 is te raadplegen. Onze collectie biedt tal van oplossingen en mogelijkheden voor alle branches. Vanuit de showroom of op locatie staan Ducotex adviseurs voor je klaar!

MAAK INDRUK
Iedere onderneming heeft een eigen unieke identiteit. Er wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling van de huisstijl en bijpassende marketing. Dit alles om herkenbaar voor klanten te zijn en een indruk te laten zien met wat voor bedrijf ze te maken hebben en of ze gaan samenwerken. Wil je ook dat klanten kunnen zien waar jouw onderneming en medewerkers voor staan?

Door aandacht te geven aan bedrijfskleding van medewerkers op de werkvloer of externe locaties presenteer je de onderneming via vele ambassadeurs. Een verzorgde eerste indruk laat een onvergetelijke herinnering achter.

Naast de juiste uitstraling zorgt bedrijfskleding ook voor veiligheid en uniformiteit in de organisatie voor alle medewerkers. Ducotex heeft voor iedere branche, functie en persoonlijke wens de perfecte outfit.

WIE DE SCHOEN PAST TREK HEM AAN..
Veiligheidsschoenen zijn meer dan een zool met leer en verstevigde neus die ervoor zorgt dat je veilig kunt werken op de werkvloer. Uitstraling, pasvorm en materiaalgebruik zijn enorm doorontwikkeld met als resultaat dat je voor elk beroep of werkzaamheden een passende sportieve schoen kunt kopen. Werknemers lopen meer uren op werkschoen dan gewone schoen. Het lijkt ons dan ook normaal dat je voor de beste pasvorm, kwaliteit en veiligheid gaat.

Ducotex heeft voor iedere functie en werknemer de perfecte werkschoen in welke branche je ook werkzaam bent. Het testen door ervaren is een goede manier om werkschoen voor medewerkers te bepalen, er is uiteindelijk geen één voet dezelfde.

ONZE MERKEN
Een onderscheidend palet aan merken bieden wij onze klanten. Vaak staan onze merken goed in verhouding als het gaat om aanbod, levering en prijsstelling. Onze merken bevinden zicht in het midden en hogere segment met enkele uitzonderingen in het lagere segment met als verplichting dat de kwaliteit goed moet zijn. Een enorm aanbod werkkleding, werkschoenen of persoonlijke bescherming in de meest bijzondere kleurcombinaties zorgen voor een bijzondere collectie. In onze showroom zijn de collecties zoals hier weergeven te zien.

Naast genoemde merken bieden wij aanvullende producten aan via onze webshop. Bekijk Ducotex.shop om onze totale merken of producten aanbod te bekijken.

MAATSCHAPPELIJK EN DUURZAAM
Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn verweven in ons DNA. Als leverancier van bedrijfskleding en als logistieke partner zijn wij ons ervan bewust dat we een groot en belangrijk deel uit maken van de totale keten. Wij zijn van mening dat iedere kledingleverancier, ongeacht grootte of segment, een impact heeft op deze keten. Ducotex voert hierin actief regie door haar visie op partnerkeuze en proactieve samenwerking.

✓ Geen gebruik maken van kinderarbeid
✓ Geen gebruik maken van dwangarbeid
✓ Goede werkomstandigheden bieden die zijn aangepast aan de plaatselijke omstandigheden.
✓ Het recht van hun werknemers om zich te verenigen in vakbonden respecteren.
✓ Niet discrimineren
✓ Eerlijke werktijden en lonen bieden
✓ Een efficiënt managementsysteem hebben dat onder andere controle uitoefent op de verhouding die onderaannemers met hun werknemers hebben.
✓ Continue bezig zijn stofontwikkelingen en de verduurzaming van materialen zoals het inzetten van gerecycleerde stoffen en fournituren.

JE BENT WELKOM!
Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrijfskleding of werkschoenen? Die heb je bij deze gevonden. Graag gaan wij met je in gesprek over de wensen en mogelijkheden zodat wij een passend advies of voorstel voor je op papier kunnen zetten. Je bent welkom in onze showroom of komen graag langs. We hebben de koffie altijd klaar.

Ducotex kan de volgende diensten aanbieden:

⋅ Werkkleding
⋅ Werkschoenen
⋅ Promotie textiel
⋅ Bedrukken van textiel
⋅ Persoonlijke bescherming


Contactgegevens
Veldweg 10
5061 KJ Oisterwijk
T: 013-2021997
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -