< Terug naar alle leden

Vergaderboot Van Verkade Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

De Vergaderboot van Verkade is van origine de vergaderboot van het Hoogheemraadschap. En geef de dijkgraven van weleer eens ongelijk: het is een lust om hier te vergaderen, zelfs als de mist optrekt over het water.
Het uitzicht naar buiten is in elk seizoen fraai. De machtige Maas, watervogels wiekend om de boot, landschappen die we kennen van oude meesters…

Heerlijk toch? Kom daar maar eens om bij al die saaie vergaderlocaties

Vergaderen op een vergaderboot: kijk met nieuwe ogen
Vergaderen op de Maas is een goed idee. Al helemaal wanneer de situatie vraagt om nieuwe inzichten en een frisse blik. Want waar de meeste vergaderlocaties uitnodigen tot ingedutte meetings, prikkelt onze schitterende gerestaureerde directieboot de creativiteit. De ideeën zullen stromen.

Zie je het voor je? Wijdse uitzichten en glanzend gelakt hout in plaats van systeemwanden en projecttapijt. Tussendoor heerlijk uitwaaien op het dek – informeel bijpraten bij een hapje en een drankje.

Compleet met koffie, thee en zoete versnaperingen. Desgewenst verzorgen we lunch, diner en/of borrel. Of we leggen aan bij een Restaurant.

Vergaderen op het water ligt niet met ankers vast
We kunnen verschillende kanten op als je wilt vergaderen op deze vergaderboot van weleer. Alles is mogelijk. Een vergaderdag kan er als volgt uitzien (maar neem contact op voor specifieke wensen en eisen):

- ’s Ochtends heet ik jullie op de afgesproken tijd welkom aan boord, met koffie, thee en luxe koeken. Dan praten we ook even door hoe de dag verloopt.
- Zijn jullie er klaar voor? Dan geef ik jullie de ruimte om te doen wat je kwam doen. Vergaderen, brainstormen, een training… Intussen vaar ik jullie naar een mooie plek.
- Maak tussendoor vooral ook gebruik van het achterdek: even uitwaaien, de hersencellen resetten. Kunnen jullie er daarna weer 100% tegenaan.
- Tegen twaalven bereid ik de lunch voor. Bij mooi weer serveer ik die uiteraard buiten.
- Daarna heb je nog volop tijd voor agendapunten en de rondvraag.
- We sluiten de dag af met een borrel aan boord.

Vergaderfaciliteiten aan boord
Wil je een presentatie geven aan boord? Geen probleem, je beschikt over een beeldscherm. Ook is er een flip-over voor het maken van aantekeningen.

En al zijn we even los van de buitenwereld, er zijn voldoende elektrapunten voor het opladen van laptops, tablets en telefoons.

Op koude dagen zetten we op de Ronassis de verwarming aan. Keuken en toilet zijn aanwezig. Ook kunnen jullie de hele dag gebruikmaken van de bar.


Contactgegevens
Burgemeester van Heesbeenstraat 19
5251 DD Vlijmen
T: 06-25550341
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -