< Terug naar alle leden

ArtiWorld Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Artiest.nu. Voor het boeken van Sprekers, dagvoorzitters, (show)Bands, klein en groter entertainment en nog veel meer…

Wilt u een Nederlandse of buitenlandse artiest of gastspreker boeken? Dan bent u bij artiesten- en sprekersbureau artiest.nu aan het juiste adres. Hier kunt u niet alleen een keur aan (tape) artiesten boeken, maar ook bands, orkesten, dj’s, cabaretiers, gastsprekers, dagvoorzitters en bekende Nederlandse en buitenlandse persoonlijkheden. Zoeken en boeken op artiest.nu doet u hierboven en onder op categorie met het handige selectiemenu waarin u verder kunt selecteren op categorie en prijs. Ook kunt u natuurlijk snel artiesten vinden en boeken wanneer u begint in het zoekvenster ‘zoek op naam’ bovenaan de pagina van de site www.artiest.nu. En treft u de artiest of persoon die u zoekt niet op deze site aan, dan is er een grote kans dat wij u toch behulpzaam kunnen zijn.

Online artiestenbureau artiest.nu heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring op het gebied van het aanbieden van passend entertainment en amusement voor feesten en evenementen en het aanbieden van sprekers, presentatoren en dagvoorzitters voor symposia en congressen. Wanneer u ervoor kiest om een artiest of spreker via ons boekingsbureau te boeken, dan bent u te allen tijde verzekerd van de kwaliteit van de artiest of gastspreker die u boekt en de betrouwbaarheid van de afspraken die u met ons maakt. Het plaatsen van een optie verplicht u tot niets. Vooraf een optreden bijwonen van de artiest(en) die u wilt boeken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u voor uw evenement tape-artiesten boeken zoals bijvoorbeeld de populaire Jannes, Glennis Grace en Jan Smit of wellicht Hind Laroussi? Organiseert u een seminar of workshop voor uw bedrijf, en is het uw taak een inspirerende gastspreker dan wel dagvoorzitter te boeken? Of wilt u wellicht voor uw feest bijvoorbeeld Ferry Corsten als DJ?
Zoeken & boeken gaat eenvoudig en snel op artiest.nu, hét online boekingsbureau.

OVER ARTIEST.NU
Over Artiest.nu
Waarom boeken via de site Artiest.nu van ArtiWorld?
De voornaamste reden om uw boeking van een spreker, presentator, dagvoorzitter, artiest, act, DJ, musicus of band via de artiest.nu te laten lopen is dat wij goed op de hoogte zijn van de kwaliteit van de aangeboden personen en artiesten. Bovendien bieden wij een maximale garantie voor waterdichte contracten en het nakomen van gemaakte afspraken. Bij annulering in overmachtsituaties of ziekte van de door u geboekte persoon, artiest of band zorgt ArtiWorld bovendien altijd snel voor passende vervanging, zonder daarvoor kosten te berekenen.

Wie zijn wij?
ArtiWorld is een ‘online’ artiestenbureau en beheert een grote database met uitvoerige achtergrondinformatie, duizenden foto’s, geluids- en video-opnames van bekende persoonlijkheden, artiesten en bands. Met gebruik van speciaal ontwikkelde tools kan door ons snel gezocht worden naar passende sprekers, presentatoren, dagvoorzitters, artiesten, DJ’s, acts, musici en bands in alle genres en prijsklassen.
Een deel van dit aanbod vindt u terug op de site www.artiest.nu.

Wij verzorgen het volledige traject vanaf uw aanvraag om algemene informatie tot het contractueel vastleggen van de persoon, act, artiest of band van uw keuze en het uiteindelijke optreden op uw feest of evenement. Tijdens dit traject kunt u natuurlijk te allen tijde (tijdens kantooruren) met uw vragen bij een van onze medewerkers terecht.

Al meer dan 30 jaar verzorgt ArtiWorld voor zeer uiteenlopende klanten, feesten en evenementen passende sprekers, dagvoorzitters, artiesten, acts, DJ’s, bands en orkesten. Wij mogen inmiddels vele duizenden Nederlandse bedrijven, instellingen en particulieren tot onze tevreden opdrachtgevers rekenen. Wilt u weten wie u als opdrachtgever voor-gingen, kijk dan bij referenties. En wilt u de reacties van enkele van deze tevreden opdrachtgevers lezen, klik dan hier.

Kosten?
Indien u ons vraagt om toezending van (prijs)informatie, dan zijn hier geen kosten aan verbonden! De voorstellen die wij u voorleggen, verplichten u bovendien tot niets. Indien u bij de informatie interessante voorstellen aantreft, dan weten wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur te vertellen of de betreffende persoon, act of band van uw keuze nog beschikbaar is. Indien gewenst regelen wij voor u dat u vooraf een optreden kunt bijwonen, zodat u zeker weet dat u een goede keuze gemaakt heeft. Blijkt dit niet mogelijk te zijn dan kunnen wij u in de meeste gevallen een linkje van een geluids- en/of video opname toe mailen die u een goede indruk geeft van de muzikale/artistieke prestatie van de betreffende persoon of band.

Het plaatsen van een optie
Met een optie kunt u sprekers, dagvoorzitters, artiesten, acts, DJ’s, musici en bands 10 werkdagen veilig stellen.
U heeft dan een eerste boekingsrecht.
Het plaatsen van een optie is gratis, verplicht u tot niets en de optie komt na 10 dagen automatisch te vervallen.


Contactgegevens
Rosa Luxemburgstraat 10
6663 LB Nijmegen
T: 040-2329000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -