< Terug naar alle leden

Pliant Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

THE PLIANT GROUP
Ontdek de specialisten achter The Pliant Group

Pliant is in 2009 opgericht door twee ondernemende softwareontwikkelaars: Alex Heurkens en Walter Kleijweg. Beiden gedreven om hun opgedane kennis en ervaring in de agrarische sector toe te passen in andere sectoren. En met succes. Het bedrijf heeft zich in korte tijd succesvol ontwikkeld van softwareleverancier naar system integrator. Dit heeft geresulteerd in een groei van marktsegmenten, klanten en producten. In 2015 is The Pliant Group in het leven geroepen, een overkoepelende holding voor de ondernemingen Pliant en Pliant Offshore.

Pliant is gespecialiseerd in hightech 2D en 3D vision oplossingen. Dat maakt ons de juiste partner voor al uw complexe technische uitdagingen. Of het nu gaat om visuele kwaliteitscontroles van gewassen of sortering van plastic. Door onze multidisciplinaire achtergrond zijn wij dé technisch specialist voor uw bedrijf. Pliant is actief in uiteenlopende sectoren waaronder agro & food, industriële productie, recycling en offshore.

STRATEGISCHE SAMENWERKING BARTH GROEP
Om verdere professionalisering en groei te realiseren is Pliant in juli 2020 een strategische samenwerking aangegaan met de Barth Groep in ’s-Gravendeel. In de Barth Groep hebben we partner gevonden die ons aanvult. Barth Groep verzorgt klantspecifieke oplossingen op het gebied van machines, machinebesturingen en industriële automatisering en stelt deze wereldwijd in bedrijf. Door de hoogwaardige technologie van Pliant te combineren met de machinebouw activiteiten van Barth Groep zijn we in staat om unieke oplossingen te creëren op het gebied van vision en objectherkenning. Met als doel onze klanten nog beter te adviseren en ontzorgen door het bieden van brede geïntegreerde totaalconcepten.

TECHNIEKEN
De specialisten van Pliant hebben een multidisciplinaire achtergrond en brede technische kennis. Ons team is zeer gespecialiseerd in deze technieken en combineren diverse voor het creëren van efficiënte out-of-the-box oplossingen. Pliant is dan ook integratiepartner van onder andere IFM, SICK en vele anderen. Daarnaast is Pliant MVTec Certified Integration Partner en gebruikt onder andere HALCON voor de ontwikkeling van geavanceerde vision toepassingen.

SEGMENTEN
Al meer dan 10 jaar ontwikkelt Pliant oplossingen voor diverse sectoren. Door onze uitgebreide kennis en expertise bieden wij turn-key oplossingen voor verschillende sectoren

OPLOSSINGEN
Bent u op zoek naar innovatie of een specifieke oplossing? Door onze multidisciplinaire expertise op het gebied van vision, robotica, 3D en besturingstechniek ontwikkelen wij oplossingen voor ieder vraagstuk.


Contactgegevens
Heusing 11
4817 ZB Breda
T: 076-5816588
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: -
Jaaromzet: -