< Terug naar alle leden

Hendrikx Matrijzen Service Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Hendrikx Matrijzen Service is uw partner in het vervaardigen, onderhouden, repareren en wijzigen van matrijzen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van proefmatrijzen. Een eerste proefspuiting óf spuitgieten van een nul-serie behoren ook tot de mogelijkheden.

Al meer dan dertig jaar maken wij matrijzen voor de kunststof- en rubberindustrie in Nederland en België. Wij ontwikkelen, maken en hebben de mogelijkheid tot het testen van de

matrijs in eigen huis. Met ons gespecialiseerde team produceren we zowel enkelvoudige (proef)matrijzen als complexe matrijzen. Daarbij maken wij gebruik van 3D CAD technologieën en een modern, geavanceerd machinepark. Indien gewenst kunnen wij uw matrijs proefspuiten. Hiervoor beschikken wij over diverse spuitgietmachines, in de range van 50 tot 300 ton. Ook het onderhoud aan uw matrijs kunnen wij verzorgen. En functioneert een matrijs niet meer naar behoren? Dan kunnen wij hem repareren, met óf zonder matrijstekeningen.

Met ondersteuning van leveranciers in binnen- én buitenland maken wij de matrijzen in onze fabriek in Nederland. De combinatie van zelf produceren en de inkoop van onderdelen bij externe partijen maakt dat we in korte tijd een kwalitatief goede matrijs kunnen vervaardigen.

Directe communicatie, korte lijnen en snel handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Zó geven wij vorm aan uw succes.

Diensten

Productiematrijzen
Hendrikx Matrijzen Service bouwt zowel enkel- als meervoudige matrijzen voor de kunststof- en rubberindustrie. Van conceptproduct tot serieproductie: wij ondersteunen het hele traject en kunnen het volledige maakproces van de matrijs verzorgen. Van het maken van een DFM en CAD engineering tot het maken en testen van de matrijs. Met meer dan dertig jaar ervaring, een gedreven team en ons moderne machinepark geven wij invulling aan iedere klantvraag.

Proefmatrijzen
Een proefmatrijs helpt u om uw product al in
een vroeg stadium te beoordelen op uiterlijk en functionaliteit. Door gebruik te maken van standaard matrijshuizen kunnen wij proefmatrijzen snel én tegen lagere kosten produceren. Is het product na de eerste proefspuiting nog niet helemaal naar wens?
Moet er een extra rib toegevoegd worden of functioneert het niet naar behoren? Geen probleem. In 90% van de gevallen maken wij dit binnen één werkweek in orde.


Onderhoud, reparatie en wijzigen van matrijzen
Matrijzen vormen het hart van uw productie-proces. Tijdig onderhoud van uw matrijzen zorgt ervoor dat uw investering optimaal blijft renderen en u niet zonder producten komt te zitten. Hendrikx Matrijzen Service verzorgt met plezier het (periodiek) onderhoud van uw matrijzen. Ook voor (spoed) reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Is de matrijs van derden of zijn er geen tekeningen beschikbaar? Geen probleem! Met onze meetapparatuur en technische kennis kunnen wij in bijna alle gevallen uw matrijs weer productierijp maken.

Spuitgieten
Wilt u uw matrijs testen voor afname? Wilt u weten of de doorgevoerde wijziging het gewenste effect heeft? Of wilt u uw eigen productieplanning niet onderbreken? Met onze eigen, inpandige spuitgietmachines verzorgen wij een proefspuiting óf een nul-serie.


Contactgegevens
Laarakkerweg 22
5061 JR Oisterwijk
T: 013-5299456
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -