< Terug naar alle leden

Nonhebel Antislip & Entree oplossingen Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Nonhebel biedt al bijna 30 jaar een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige antislip producten om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te garanderen. Als hoofddistributeur van o.a. 3M Safety Walk heeft Nonhebel een compleet productaanbod voor de zichtbare veiligheid van uw project of bedrijf. Naast antislip verkoopt Nonhebel ook entreematten. Verschillende factoren zijn van belang bij de aanschaf van de juiste entreemat, zoals de omgeving rondom het pand, de inloop, gebruiksfrequentie enzovoorts.
Verwelkom uw klanten, bezoekers en medewerkers met een logomat. Maak een goede eerste indruk en naamsbekendheid. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een reclameslogan of begroeting – de aandacht van klanten en bezoekers is hiermee gegarandeerd.

Maatwerk & Advies
• Maatwerk • Flexibel • Samenwerken • Creativiteit • Vertrouwen • Betrokken • Aandacht • Praktijkmensen •

ONZE WERKWIJZE

Voordat u gaat investeren in zichtbare veiligheid is het belangrijk zeker te weten dat u de meest optimale en duurzame oplossing voor uw project kiest. Elke situatie is uniek en vraagt om een maatwerk oplossing. Vanuit onze jarenlange praktijkervaring zijn wij u graag van dienst.

ADVIES
Indien nodig of gewenst komen wij vrijblijvend bij u op locatie kijken om de situatie te beoordelen. Wij adviseren u direct over de meest optimale oplossing.

PROJECTEN
Het is onze specialiteit met u mee te denken over creatieve maatwerkoplossingen en deze vervolgens in eigen beheer te realiseren. Wij beschikken over een gekwalificeerd team en samenwerkpartners om complete projecten uit te voeren.

OFFERTE
Op basis van ons contact en/of bezoek stellen we een vrijblijvende offerte op. Om u een indruk te geven van het eindresultaat kunnen wij in de meeste gevallen een fotosimulatie maken.

AFSTEMMING
Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Hierom zijn wij graag nauw betrokken bij het gehele proces om samen met u tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen.

UITVOERING
In nauw overleg vindt uitvoering plaats.

ONDERHOUD
Gezamenlijk kunnen we een onderhoudsplan opstellen om veiligheid en uitstraling te blijven garanderen.

BEURZEN
Regelmatig zijn wij op diverse beurzen door Nederland en soms ook België te vinden. Actuele informatie hierover plaatsen wij op onze website en als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief wordt u zo ook op de hoogte gehouden.


Contactgegevens
Nobelstraat 24
5051 DV Goirle
T: 013-5301924
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -