< Terug naar alle leden

MKB Recruiter Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Zo fris kan recruitment zijn
Recruitment voor het mkb. Fris, gedegen en voor een vaste prijs per week.

Dé mkb recruiter
De mkb recruiter helpt kleine en middelgrote bedrijven in de regio Breda – Tilburg – Eindhoven – Den Bosch met het invullen van pittige, vaak specialistische vacatures op mbo+ en hbo-niveau.

Bij ons geen corporate gezwam over de kracht van ons netwerk, geen dure praat over onze kennis van de branche en ook geen torenhoge tarieven.

In plaats daarvan kun je bouwen op integere recruitment specialisten die met toewijding, een positief kritische blik en met een slim plan werk maken van jouw meest uitdagende vacatures. Tegen een reële en vaste prijs per week en net zolang je ons nodig hebt. Een verademing, al zeggen we het zelf.

Recruitment uitdagingen voor het mkb
Het invullen van vacatures in een structureel krappe arbeidsmarkt is een pittige uitdaging. Zeker voor mkb-bedrijven; kleine en middelgrote ondernemingen waar HR en recruitment niet op C-level belegd zijn, ‘erbij worden gedaan’, onbemand zijn zelfs en waar up-to-date kennis van de arbeidsmarkt ontbreekt. Doodzonde! Want juist in mkb-omgevingen wordt gewerkt aan de mooiste projecten, wordt geïnnoveerd en kun je op de werkvloer nog écht impact maken. Maar zolang HR en recruitment als een administratief verlengstuk van de directie fungeren, schiet het werven van nieuwe collega’s niet echt op. Zeker niet als het om specialistische vacatures gaat. En wat dán? Ga je opnieuw in zee met zo’n ongecommitteerd werving en selectiebureau? Een interim recruiter inhuren voor €85 per uur? Of zijn er andere mogelijkheden?

Aan de slag!
Wij zijn De mkb recruiter. Ervaren recruitment specialisten die gas geven op jouw vacatures. Maar alleen als we dat in nauwe samenwerking met jou kunnen doen. Dus sta jij open voor onze kritische blik? Is jouw bedrijf daar klaar voor? Ben jij daar klaar voor? Dan helpen we je. We gaan je stevig adviseren over jouw wervingsbehoeften, jouw vacatureteksten, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw interne procedures. Met twee slagvaardige en zeer ervaren recruitmentspecialisten bovenop jouw vacature(s) garanderen we de aandacht, de slagkracht en het commitment die nodig zijn om tot resultaat te komen. Én: voor een vaste prijs per week. Zó ziet recruitment op niveau er uit.

DIT IS WAT WE DOEN
Grondige vacature intake
- Op basis van arbeidsmarktdata
Vlijmscherpe vacaturetekst
- Geschreven door een specialist
Recruitment per vacature
- Voor een vast bedrag per week
Flexibele dienstverlening
- Druk zelf op de pauze- of stopknop


Contactgegevens
Ringbaan-Oost 116 C
5013 CD Tilburg
T: 013-5046515
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: < €250.000